Leona Lewis sosem tartozott az extravagánsabb stílust képviselő előadók közé, ám a napokban alaposan meglepte a közönséget új külsejével, amely rögtön alapot adott azoknak a híreszteléseknek, miszerint plasztikai műtétet végeztek volna rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kés alá feküdt Leona Lewis?
2011. február 11. 18:43
Lehetséges. Bár valószínűsítem csak a melltartó miatt tűnik nagyobbnak.
2011. február 11. 19:11
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Szerintem a Gaga féle stílusnak semmi köze hozzá.
Ami nekem "újnak" tűnik az a mellei,az orra és nekem még a szája is másnak tűnik,de lehet h csak az erős smink miatt.De szerintem így is csinos,de Leona kis egyszerűnek volt "eredeti"
Ami nekem "újnak" tűnik az a mellei,az orra és nekem még a szája is másnak tűnik,de lehet h csak az erős smink miatt.De szerintem így is csinos,de Leona kis egyszerűnek volt "eredeti"
2011. február 11. 19:12
Az orrát szerintem is,a mellét nem.És én sem látom benned Gagát.
2011. február 11. 20:00
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
uram isten.....
....tuti h mind a 2 képen ő van?????mer ha igen mer akk neon brutálisan néz ki:(
2011. február 11. 20:09
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Annak a melltartónak akkora kosara van, mint egy ház, azért tűnik úgy, mintha nagyobb lenne a melle. Az meg csak jó, h képes megújulni. Miért kéne beleragadnia a szomszédlány-szerepbe?
2011. február 11. 21:04
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
normálisnak képzeletm
2011. február 11. 21:04
tényleg nagyobb lett a melle, de az nem lehet, hogy csak push up? de ha nem ez elég gáz, hogy már ő sem teljesen tiszta
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: