Paris is csatlakozott a NOH8-mozgalomhoz, melynek fotói a minap készültek el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton is csatlakozott a NOH8-hez
2011. február 11. 17:07
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. február 11. 17:15
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
mily meglepő..
2011. február 11. 17:17
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
semily..
2011. február 11. 17:38
Nekem semmi bajom a melegekkel, de mért akarnak házasodni? A házasság egy férfi és egy nő kapcsolatának hivatalos egyesítésére szolgál, nem értem mért kéne két azonos neműnek összeházasodnia. Vagyis értem, mert egyenrangúsodni akarnak, azt akarják, amit nem lehet, de szerintem ennek semmi érteleme. Azt meg már pláne nem támogatom, hogy örökbefogadjanak. Nem véletlen nem lehet két azaonos neműnek gyereke.
2011. február 11. 17:49
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Em31,a házastársaknak több joguk van,mint akik csak együtt élnek. pl örökölhetnek. és bebizonyították hogy a melegség nincs befolyással az örökbefogadott gyerekre. szerinted jobb ha egy gyerek koszban,vagy egymást tépő szülők közt nő fel,mintha egy meleg pár nevelné?
2011. február 11. 17:50
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Paris nagyon szép, és ezek a fotók is nagyon jók lettek. 
Egyébként nem értem, sokan miért ellenzik a melegházasságot. Ők is emberek könyörgöm, ugyanannyi jogot érdemelnek...
Egyébként nem értem, sokan miért ellenzik a melegházasságot. Ők is emberek könyörgöm, ugyanannyi jogot érdemelnek...
2011. február 11. 17:54
Idézet (nore<P @ 2011.02.11. 17:49)
Em31,a házastársaknak több joguk van,mint akik csak együtt élnek. pl örökölhetnek. és bebizonyították hogy a melegség nincs befolyással az örökbefogadott gyerekre. szerinted jobb ha egy gyerek koszban,vagy egymást tépő szülők közt nő fel,mintha egy meleg pár nevelné?
Hát nemtudom, hogy mennyire lehet elhinni ezeket a "bebizonyított" dolgokat, tudom, azért van bebizonyítva, hogy elhiggyük, de én azért fentartásokkal kezelem a dolgot. És a kettő élethelyzet eléggé összehasonlíthatatlanak tartom, de szerintem egy gyereknek szüksége van egy anyára és egy apára is, nem pedig kettőre az egyikből. Egyébként meg, egy melegpár is nevelheti koszbn, vagy egymást tépve a gyereeküket, a kettő nem zárja ki egymást.
Viszont szerintem nemkéne teleoffolnunk ezzel az egész cikket.
2011. február 11. 17:55
Idézet (sunnystic @ 2011.02.11. 17:50)
Paris nagyon szép, és ezek a fotók is nagyon jók lettek.
Mert társadalmilag nem elfogadott a melegházasság. Sok embernek szemet szúr, gondolom a vallás miatt. Persze nekik is meg van hozzá minden joguk, de az emberiség ilyen, ha egyszer megengedik a melegházaságot, akkor x y vallású vagy szexuális beállítottságú emberek is mondják majd, hogy nekik is meg kell engedni, amit akarnak mert a melegeknek megengedték.
2011. február 11. 18:21
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Eztetsik:)) Jók a fotók^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: