A manipulált (Való) világ
2011. február 22. 14:07
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
én már az elejétől kezdve tudtam :S :|
2011. február 22. 19:29
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Egyszerű: én nem nézem xd
2011. február 23. 01:25
Azt eddig is tudtuk hogy direkt úgy válogatják össze ahogy nekik tetszik. És? Ojan jó nézni néha a hülyeségeiket.
Egyszerű, nem küldök sms-t. Manapság már semmilyen műsor nem "tiszta".
2011. február 23. 14:38
Ezt már tudjuk nagyon rég óta 
Szóval ez várható is volt,hisz már mikor volt ez a beválaszdozsdi akkor már tudta az egész RTL stábja,hogy ki nyeri meg ezt az elvileges "Valóság Showt".Én sem vagyok nagy fan,de én a Starity-n tudom meg az infokat,hogy ha éppen nem néztem.Pl.Olivér Béci párbajnál Oli ment volna vissza csak a barátnője miatt nem válalta tovább a műsort szóval akkor mefcserélték a képeket és ha néztétek volna a végét a párbajnak akkor látszon Olin,hogy ezt már tudja és nagyon nem érdekli a helyzet.
Szóval ez várható is volt,hisz már mikor volt ez a beválaszdozsdi akkor már tudta az egész RTL stábja,hogy ki nyeri meg ezt az elvileges "Valóság Showt".Én sem vagyok nagy fan,de én a Starity-n tudom meg az infokat,hogy ha éppen nem néztem.Pl.Olivér Béci párbajnál Oli ment volna vissza csak a barátnője miatt nem válalta tovább a műsort szóval akkor mefcserélték a képeket és ha néztétek volna a végét a párbajnak akkor látszon Olin,hogy ezt már tudja és nagyon nem érdekli a helyzet.
2011. február 23. 18:20
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
a média, ha nem teljes rész is, de kamu. a VV pedig a kamu szó megfelelője. a cikk teljsen igaz és örülök, hogy a nézők közül(mert én nem nézem) valaki felnyitotta szemét és azt is boldogan látom, hogy mindenki egy véleményen van! sajnálom, hogy manapság ilyen könnyű ezreket átverni.
sok ezer ember nézi, miközben ehelyett tuti lenne más, akár szórakozás akár nem.
sok ezer ember nézi, miközben ehelyett tuti lenne más, akár szórakozás akár nem.
2011. február 23. 18:26
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
a magyar sportolóknak pénzük nincs arra, hogy EB-re vagy VB-re kijuthassanak. mondhatnám a vörös keresztet, az árvaházakat, orvosi ellátást, műtéteket és még sok mindent, amire nincs vagy kevés a pénz, de persze ekkora marhaságokra, mint a VV4, mindenki tud költeni! szánalom a köbön! lassan vikinek érzem, hogy az ilyen hülyékkel találkozom nap mint nap!
2011. április 05. 16:09
Nem igaz, ez nem manipulált. És a szavazásokat is rendőrök figyelik, nem írhatják át!
2011. április 14. 17:39
|
dalmakis98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 135222 offline
|
sajnos igy van
2011. május 08. 16:14
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
ezeken a szerencsétlen embereken életük végéig ott marad hogy a villában mit hoztak kibelőle.nem nézem , ugy hogy nem tudok példát mondani, vagy ha ez példának számít(az egy rész amit láttam béci olivér párbaj) béci örökre nagyképű marad.... én csak azt nem értem, hogy ha az egész műsor előre megvan tervezve akkor mért titulálják valóságshownak?
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: