Lindsay-nek tegnap kellett megjelenni a LA-i bíróságon, lopásos ügye miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még nem született ítélet LiLo ügyében
2011. február 10. 19:40
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. február 10. 19:46
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
szerencsétlen...
2011. február 10. 19:46
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
én ezen már nem tudok eligazodni, viszont az ottani igazságszolgáltatáshoz lenne egy két keresetlen szavam. hol volt ez a nem megkülönböztetés Paris Hilton és a 27 napos büntetéskor?
2011. február 10. 20:06
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Kom... küldjétek megint rehabra... az szőrnyű...
2011. február 10. 20:17
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Ottani igazságszolgáltatáshoz? Hm, a hazaihoz is lehetne. Nem akarom megint a részeg autóStohl esetét felhozni, de akkor is így van, mit keres a képernyőn?
A "sztárokra" mindig is más törvény vonatkozik, hiába hangoztatják az ellenkezőjét. Itt van a Paris H. esete is - amit te írtál - meg a buci, és most lehet Lohan kisasszonnyal is bővül a sor. Bár, amit ő állít - hogy kölcsön kapta - mindenképp érdekes, azt a részét bizonyítja, akkor nem történt semmi, és mehet haza.
Remélem én is, hogy megoldódik az ügye, régen kedveltem a lányt.
A "sztárokra" mindig is más törvény vonatkozik, hiába hangoztatják az ellenkezőjét. Itt van a Paris H. esete is - amit te írtál - meg a buci, és most lehet Lohan kisasszonnyal is bővül a sor. Bár, amit ő állít - hogy kölcsön kapta - mindenképp érdekes, azt a részét bizonyítja, akkor nem történt semmi, és mehet haza.
Remélem én is, hogy megoldódik az ügye, régen kedveltem a lányt.
2011. február 10. 20:39
Nos Miss Lohan nem húzhatja ki magát az igazságügyről.Igen is ha lopot akkor miért csinálta?!Hisz mindene meg van amire szüksége van.Nem értem.
2011. február 10. 21:28
Nem is tudtam arról,hogy lopott(már ha tényleg lopott).Szerintem igazuk van,hogy neki is be kell tartania a törvényeket.De szerintem nem adnak neki 3 évet.
2011. február 10. 22:19
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Igazi botrányhősnő lett, gratula neki
De szerintem csak bűntetést kell majd fizetnie. Hiába mondják, hogy a sztárokra is ugyanaz a törvény vonatkozik, mégis mindig enyhébb bűntetést kapnak, mint a hétköznapi emberek.
2011. február 11. 03:11
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Hát ez szép! Mi lett azzal az édes kislánnyal aki az apád anyád ide jöjjön-jébe játszott? Vagy a Bajos csajjal! Áh Lindsay nagy kedvencemnek mondhatta magát de most már biztos hogy nem! Ez szégyen :S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: