VV4: Olivér kihívta Bécit
2011. február 10. 15:36
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Béci ♥
2011. február 10. 15:38
Én nem tudok dönteni!Béci az szimpibb,de Olit is imádom a villában!Ez nehéz!!!
Kiváncsi vagyok,hogy ki nyeri a párbajt!!
Kiváncsi vagyok,hogy ki nyeri a párbajt!!
2011. február 10. 15:39
|
bogihhh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 136581 offline
|
OLIVÉR♥♥♥ ♥
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 10. 15:40
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
paff, ezt a komoly hírt...
2011. február 10. 15:41
Béci egy önelégült kis kö***g aki nagy rappernek képzeli magát, meg gengszternek, a való életben.és rettegésben tartja otthon a családot.Nem tudom már melyik fórumon olvastam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban.És ott írta valaki azt azt állítja, hogy ismeri Bécit és legalább úgy taktikázik mint Olivér,csak ő nem beszél róla,és nem mutatja ki.Oli legalább beismerte,hogy ő,hogy játszik.De érdemes nézni Béci és Gigi párbeszédeit! Béci mindig elhallgattatja a húgát a vitásabb helyzetekben.És Gigi be is k***ol egyből, mert fél Bécitől, mert vad barom!Látszik ki hordja otthon a nadrágot.Arról nem is beszélve, hogy Giginek sem szeplőtlen a múltja! "Sz**k.hu" pólóval az erotika kiállításon!Na szép mondhatom!Szóval...Azt a nyálas lassú beszédű önelégült, beesik az eső az orrába Béci gyereket ne istenítsétek már annyira kellő információk hiányában.Mert a végén ti fogtok nagyot koppanni! :-) Úgy,hogy hajrá Olivér!! Debrecen Veled van!
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 10. 15:52
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Sajnos 1000% volt,hogy őt hívja ki.Igaz,egyik se kutya,de én azért sajnálom Bécit,mert amikor disznóvágás volt,egyedül ő dolgozott,a többiek fetrengtek a sok piától,meg a piszoárba hánytak...És az a legnagyobb gáz,hogy aki Bécire szavaz,szegény,és ugye Olivér apja főorvos,az ő haverjai gazdag csávók.
2011. február 10. 16:00
Remélem Béci megy vissza
Imádom Bécit
Olivért sem utálom de Béci sokkal jobb
2011. február 10. 16:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Kíváncsi vagyok a párbajra.
Remélem Béci esik ki.
Remélem Béci esik ki.
2011. február 10. 16:04
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Hurrá!
Remek hír.
Remek hír.
2011. február 10. 16:12
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Nagyon remélem hogy Béci fog visszamenni!
Olivér meg valami nagy bűntetést kapjon mert már nem egyszer szegte meg a villa szabályait!
Olivér meg valami nagy bűntetést kapjon mert már nem egyszer szegte meg a villa szabályait!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.