Ian Somerhalder és Julie Plec nyilatkozatának hála a Delena-rajongók újra reménykedhetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
TVD: Van még remény a Delena-rajongóknak is
2011. február 09. 19:40
Igazából a "Delena" páros szerintem még csak most, a 2. évadban kezdi kimutatni egymás iránti érzelmeiket. Főleg Damon szerelmi vallomásai Elenának. (2x01 , 2x08). Én szurkolok nekik ! Team Delena forever
2011. február 09. 19:44
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Nem hinném h Damon meg Elena illenének!
Elena Strefannal sokkal jobban összeiliik.
Elena Strefannal sokkal jobban összeiliik.
2011. február 09. 20:19
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Istenem,ha összejön damonnal még izgibb lesz a sorozat! IMÁDOOOM!!!!!
2011. február 09. 20:26
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Engem nem nagyon zavar, ha lesz egy kis Delena románc, mert így érdekesebb lesz a sorozat de Elena a végén úgyis Stefant fogja választani
Team Stelena
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2011. február 09. 20:36
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
én igazából egyik "csapat"-ban ssem vagyok benne... nekem olymindegy kivel lesz a végén, bár talán Damon-nek azért lenne jobb ha összejönne vele mert többször láthatnám a sorozatban mert akkor egyedül i de Elena mellett is mindig megjelenne.. ha meg Stefannal jön össze akkor Damon szabad... jajj de nehéz döntés... amúgy a riporter csaj szerintem a következő részben holtan fog feküdni Damon fürdőszobájában mert a végén Damon kiszívta a vérét... mondjuk nem tudom mennyire de szerintem meg fog halni
2011. február 09. 20:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Legyen egy kis Delena, legyen Stefanos-sírós rész, de aztán legyen szépen megint Stelena. Meg Tyroline. És valaki mondja már el, hogy Jeremy meg Bonnie mikor jött össze.
Jaj, kimaradt, hogy Julesra pedig a halál vár. *gonoszannéz*
Jaj, kimaradt, hogy Julesra pedig a halál vár. *gonoszannéz*
2011. február 09. 22:10
Én is Team Delena vagyok
Nem tudom de már kicsit unalmas,hogy csak Team Stelena
Nagyon kéne a változatosság
De félreértés ne essék én így is imádom a TVD-t de Damon-nek Elena-val kéne járnia
Nem tudom de már kicsit unalmas,hogy csak Team Stelena
Nagyon kéne a változatosság
De félreértés ne essék én így is imádom a TVD-t de Damon-nek Elena-val kéne járnia
2011. február 09. 23:26
én szeretnék Delenát, de ha esetleg mégis bekövetkezne, nem lenne sok értelme a történetnek. nem tudom hová tudnák elvinniezen kívül. bár nem vagyok egy forgatókönyvíró
2011. február 10. 09:56
Elena és Stefan szeretik egymást, de néhány epizódban azt vettem észre, hogy Stefan jobban illene Caroline-hoz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.