Ha választhatnál, melyik országban élnél?
2012. május 08. 08:16
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Dél-Korea Jövök nemsokára kb. még 13 év
1 felhasználónak tetszik:
G-Dragon08
2012. május 08. 08:21
Anglia vagy Franciaország, de szóba jöhe
t még Amerika is.
2012. május 12. 15:30
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Azt azért nem mondanám, hogy bárhol, csak ne itt Magyarországon.
Szívesen laknék Görögországban és Horvátországban.
De szóba jöhet még Anglia, Németország és Ausztria is.
Szívesen laknék Görögországban és Horvátországban.
2012. május 12. 15:55
Amerika, Farnciaország, Olaszország vagy esetleg Hollandia :)
2012. május 13. 22:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Skócia Egyszerűen imádom! A történelmét, a gyönyörű tájakat és kastélyokat! Az Eilean Donan kastély a nagy szerelmem és persze a Loch Ness!
Írország Valami eszméletlen szép tájak és VÁRAK találhatóak ott, a kis városkák és a népzenéjük! ^.^ Olaszország Amióta voltam Firenzében és Pisaban, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azokat a gyönyörű épületeket és szűk utcákat, imádom az embereket és a temperamentumukat, az olasz nyelvet, és az ételeket is.
Oroszország Imádom a hideget, és természetesen az orosz nyelvet is. Mindenki elretten attól, hogy ott éljen, de engem valamiért vonzz. A Romanov dinasztiáért is rajongok, és egyszer szívesen eljutnék Jekatyerinburgba, vagy Moszkvába is.
Peru Vonzzanak az ottani emberek és a kultúrájuk. Továbbá, ha már ott lennék, tuti megnézném az inkák híres romvárosát, Machu Picchut is.
Egyébként, szerintem sehol nem tudnék mindenhol sokáig megmaradni, mindig úton lennék!
Természetesen akkor, ha lenne egy gazdag férj aki finanszírozná!!
Írország Valami eszméletlen szép tájak és VÁRAK találhatóak ott, a kis városkák és a népzenéjük! ^.^ Olaszország Amióta voltam Firenzében és Pisaban, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azokat a gyönyörű épületeket és szűk utcákat, imádom az embereket és a temperamentumukat, az olasz nyelvet, és az ételeket is.
Oroszország Imádom a hideget, és természetesen az orosz nyelvet is. Mindenki elretten attól, hogy ott éljen, de engem valamiért vonzz. A Romanov dinasztiáért is rajongok, és egyszer szívesen eljutnék Jekatyerinburgba, vagy Moszkvába is.
Peru Vonzzanak az ottani emberek és a kultúrájuk. Továbbá, ha már ott lennék, tuti megnézném az inkák híres romvárosát, Machu Picchut is.
Egyébként, szerintem sehol nem tudnék mindenhol sokáig megmaradni, mindig úton lennék!
2012. május 14. 08:16
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát...szerintem Írország...*-*
2012. május 22. 18:33
Idézet (Lisa2000 @ 2012.05.22. 18:22)
London 
Khm, nem tudtam, hogy London egy ország.
2012. május 22. 18:38
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
NÉMETORSZÁG,AUSZTRIA,EGYESÜLT KIRÁLYSÁG,USA,ÉS TERMÉSZETESEN SPANYOLORSZÁG *-*
2012. május 22. 19:14
Franciaország (délebbi területek, mondjuk a Riviéra...vagy Párizs), Spanyolország, vagy Olaszország.
Esetleg Görögország.
A mediterrán tájak felé húzok, ahol mindig meleg van és süt a nap...
A mediterrán tájak felé húzok, ahol mindig meleg van és süt a nap...
2012. május 22. 20:10
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Németország, amint mefejeztem a közésulit (még 5 év) tervezem, hogy kiköltözök Berlinbe és ott járok majd egytemre, ez egy nagy célom ami már régóta velem van.
2012. május 22. 20:11
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
USA vagy Japán
2012. június 11. 17:21
Japán, Vietnám, USA, vagy Hongkong (nekem ez különálló országnak számít). Esetleg Taiwan.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.