Clairy: Lehet, hogy 5-ösre feleltél a Himnuszból a suliban, de kíváncsi leszek, hogy 10-20 év múlva is kívülről fogod-e tudni. Szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy 10-ből csak 7 ember tudja...
Én is feleltem belőle 5-ösre nem is egyszer... úgy 8-10 éve. Hát azóta sajnos nem gyakorlom minden nap a tükör előtt állva a szövegét, sportközvetítéseket nem nézek, így sajnos egy évben max szilveszterkor vagy valami ünnepségen (ami az egyetemen már nincs) hallom csak. Nem érzem szükségét, hogy tudjam minden betűjét. Egyébként is szánalmas a magyar himnusz, egyedül mi magyarok depizünk ilyen balsorson meg baromságokon, az összes többi himnusz pozitív és vidám.
Xtina meg nyilván tudja a himnusz szövegét, ahogy nyilván Király Linda is tudja. Mindenki lehet ideges, de gondolhatjátok, hogy nem csak úgy kiálltak oda, előtte vagy 100x elgyakorolták mégis belesültek. Ti nem jártatok még így? Akár csak 10-20 ember előtt? Mégis mindig nagyon könnyű másokat leszólni.
Fergie megvédte Christina Aguilerát
2011. február 09. 17:05
Őszintén szólva, legalább élőben énekelt.
Bár aki ideges az nem erre a pályára való.
Bár aki ideges az nem erre a pályára való.
2011. február 09. 17:06
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
most vannak mellette,ellene,de ezen még sokáig fognak rágódni...
2011. február 09. 17:14
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Regina: Én a himnuszt úgy 4-5 éve tanultam és most a miatt a riport vagy mi miatt felelt a fél osztály belőle, bejelntés nélkül szólított fel és mégis tudtam... Pedig én sem mondom el minden nap. És azt ne mondd, hogy a Himnusz első versszakát olyan nehéz lenne megjegyezni... Ha végig nem is, az elsőt mindenkinek tudnia kéne, ez alapműveltség. Őszintén én se szívesen nyaltam be végig annó, ahogy a Szózatot vagy a Nemzeti dalt se, de megtettem és még mindig emlékszek legalább az első versszakra...
2011. február 09. 18:04
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
végre egy értelmes ember, aki nem csak cikizi Christinát..hajrá FERGIE
2011. február 09. 18:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Teljesen igaza van, látszik, hogy nem hülye a csaj. Azért ő se kutya, de valóban, Xtina napjaink egyik legjobb hangjával rendelkezik, és ő is ember, hibázhat.
2011. február 09. 18:13
Mondjuk tényleg jól tette Fergi hogy megvédte. Én (amúgy) úgy halottam hogy Christina már kiskora óta a himnuszt énekelgeti mert imádja a dallamvilágát..és eddig oké mert én tom milyen szólózni rengeteg ember előtt de ez a Super Bowl Képzelem mennyire izgulhatott...
2011. február 09. 18:19
Szép dolog ez Fergie-től és igaza is van. Ilyen hibákat mindenki véthet,főleg ilyen nyomás alatt,mint ami ott lehetett azon a meccsen.
2011. február 09. 18:50
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Igaza van!
2011. február 09. 19:18
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Így van, ők is csak emberek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

1 felhasználónak tetszik: