Kiszel Tünde dolgozni küldené a VV szereplőit
2011. február 10. 15:50
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én meg őt küldeném legalább 30 nap közmunkára.
amúgy kurvára bírom, akkora hülye picsa, hogy az kész
D
amúgy kurvára bírom, akkora hülye picsa, hogy az kész
2011. február 10. 16:17
Most az egyszer egyetértek vele.
„Az Éva lány létére nagyon közönséges, egy mondatot nem tud kimondani káromkodás nélkül, az Alekosznak pszichés zavarai vannak, az Olivér sem szimpatikus, a Szandika pedig egyenesen borzalmas... csak rá kell nézni!” – ez nagyon jól mondta
„Az Éva lány létére nagyon közönséges, egy mondatot nem tud kimondani káromkodás nélkül, az Alekosznak pszichés zavarai vannak, az Olivér sem szimpatikus, a Szandika pedig egyenesen borzalmas... csak rá kell nézni!” – ez nagyon jól mondta
2011. február 10. 16:33
Úgy csinál,mintha ő jobb lenne...Nincs semmi bajom "Tündikével",de mennyen el 1 évre 12 idegen emberrel,és legyen kibirható,kedves és nyugott!Ne szóljon be a többieknek!Miztos ő is qrva anyázna a villában ha nem lenne se telefon,se internet,se az ismerősök,se semmi!Ez a villalakóknak nagy stresszel jár és az kéne még,hogy minden nap dolgozzanak.Persze...Elég nekik az is,hogy el kell viselniük egymást....Mind1....Én nem bántom meg a Tündirajongókat,de ami tény,az tény.
2011. február 10. 21:56
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nem szeretem Tündit, de most egyetértek vele
én nem szoktam nézni a Való Világot
én nem szoktam nézni a Való Világot
2011. február 13. 13:50
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Egy másodperccel sem tartom jobbnak Kiszel Tündét, mint a VV4 szereplőit, és már akkor is idegrángást kapok, ha csak meglátom a tv-ben, vagy valamelyik újságban, de most kivételesen igazat adok neki abban, ami a cikk első bekezdésében található.
Néhány hónap után ugyanúgy el fognak tűnni a semmiben, mint ahonnan jöttek. Tisztelet egy-két kivételnek, aki majd megpróbál a felszínen maradni, ilyen-olyan megmozdulásokkal. De a vége az lesz, hogy majd a mostani vv-s embereket is láthatja mindenki az olyan tv-s betelefonálós játékokban, mint ami a Viva Tv-n is megy. Már akinek lesz rá ingere.
Néhány hónap után ugyanúgy el fognak tűnni a semmiben, mint ahonnan jöttek. Tisztelet egy-két kivételnek, aki majd megpróbál a felszínen maradni, ilyen-olyan megmozdulásokkal. De a vége az lesz, hogy majd a mostani vv-s embereket is láthatja mindenki az olyan tv-s betelefonálós játékokban, mint ami a Viva Tv-n is megy. Már akinek lesz rá ingere.
2011. február 19. 15:53
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.09. 12:16)
Most az egyszer igazat adok neki, annyit pontosítanék a dolgon, hogy azért ő sem erőlteti meg magát különösebben. Ő is bizony elmehetne dolgozni. 
Én is pontosan így gondolom..
2011. március 11. 20:38
uhh ő aztán marhára sokat dolgozik.., esküszöm ha ez a nő sötétebb lenne elnyelné egy feketelyuk...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: