Katy tavaly találta ki, hogy parfümöt dob piacra. Nem megszokásból, hanem úgy gondolja, ahogy a zenei piacon, úgy a parfümiparban is van egy olyan piaci rés, ahova jól beleillenek az ő elképzelései.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry hozzászokott hatalmas melléhez
2011. február 09. 09:47
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Áhh most jót röhögtem. Hatalmas ez a cikk
2011. február 09. 10:04
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Full respect, _ToTo_!
2011. február 09. 10:08
Hát Katy tudja! ha ő úgy gondolja hogy sikeres lesz és neki tetszik akkor minden rendben lesz!
2011. február 09. 10:15
Szerintem nincs baj azzal,ha valakinek nagy mellei vannak.Legyen csak büszke rájuk.Amúgy kíváncsi vagyok a parfümre.
2011. február 09. 11:14
én így is úgy is szeretem Katyt sztem nincs neki akkora!
2011. február 09. 13:22
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
ez a nagy ballonos vicces..xD
és alapból így is aranyos é sszerintem hogy eladja nem kell mutogatnia magát vagy valmi mert majd úgy veszik mint a cukrot feltéve hogyha nem dárga
és alapból így is aranyos é sszerintem hogy eladja nem kell mutogatnia magát vagy valmi mert majd úgy veszik mint a cukrot feltéve hogyha nem dárga
2011. február 09. 13:26
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egy kicsit úgy érzem ez a cikk valahogy inkább Katy ellen van mint mellette. Mindegy szerintem az a bugyis dolog nem direkt volt hiszen teljesen egymás mellé rakta a lábait is. A melleiről annyirt, hogy felnőtként biztos több haszna van belőle mint gyerekként
a parfüm nagyon tetszik, imádom azt a cicás üveget
2011. február 09. 14:26
De jóó. *-* Biztos jó illata van a parfümnek, és tök jó az üvege. Amúgy nem olyan nagy a melle. :S
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: