A film Margaret Thatcher lenyűgöző történetét mutatja be, egy nőét, aki keresztül törte a nemi és rangi határokat, hogy meghallgassák a férfiak uralta világban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az első kép a Vaslady című filmből
2011. február 08. 20:07
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Húú.. ez a film nem lesz semmi, első sorban leszek a moziban. (na jó, a torrent letöltési listámon ott lesz egyszerre) A téma jó, és Meryltől rossz filmet még nem láttam.
2011. február 08. 20:31
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Várom már a filmet, láttam egy dokumentum filmet Margaret életéről és nagyon lebilincselő, pedig én nem szeretem az e fajta filmeket!
2011. február 09. 08:12
Nem akarom senki kedvét sem elvenni, de szerintem ezt nem nagy vászonra tervezték. Ha jól tudom ( ! ) ez egy kisebb csatorna filmje lesz és ha meg is jelenik mozivásznon, az hozzánk úgy sem jut el. Esetleg megjelenik DVD-n de a helyetekben nem bíznék ebben sem.
2011. február 09. 08:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nálam is nagyon várós film. Meryl Streep nagyszerű színésznő, a téma zseniális. Akárhogy is, de én biztosan megnézem. Egyébként szerintem lesz majd nálunk is (már csak Meryl miatt is), de gondolom majd valamelyik közszolgálati televízió fogja műsorára tűzni. Például m1, m2 vagy Duna Tv. Ha szerencsénk van, akkor pedig DVD-n is ki fogják adni. Én nagyon bízom benne!
2011. február 09. 11:42
a maszk és smink mesterek kiváló munkát végeztek.
érdekes egyébként hogy a sziget ország hajlamos kitermeli magából az erős nőket akikben van tartás gondolok itt Aragóninai Katalinra(tudom hogy spanyol származású), I.Erzsébetre, Diana hercegnőre, és ugye Margaret Thatcher-re!
érdekes egyébként hogy a sziget ország hajlamos kitermeli magából az erős nőket akikben van tartás gondolok itt Aragóninai Katalinra(tudom hogy spanyol származású), I.Erzsébetre, Diana hercegnőre, és ugye Margaret Thatcher-re!
2011. február 09. 12:27
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Azt gondoltuk, hogy nem fogják moziban levetíteni, mert mint az tudjuk: nem lenne rá kereslet.
Egyébként nagyon várós a film. Nagyon jó választás volt Margaret életéről filmet készíteni. Meryl volt a legjobb választás a szerepre.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 09. 12:57
|
|
itsthelouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 144 Csatolások: 671 Azonosító: 123077 offline
|
A film szélesvászonra készül, angliában biztos a mozikban fogják bemutatni, a FOX a forgalmazó és még 2011-ben be fogják mutatni. Amerikai forgalmazó nincsen még, de ez meg változni amikor a film anyagának egy részét levetítik majd a májusi cannesi filmfesztiválon.
2011. február 09. 13:29
Idézet (itsthelou @ 2011.02.09. 12:57)
A film szélesvászonra készül, angliában biztos a mozikban fogják bemutatni, a FOX a forgalmazó és még 2011-ben be fogják mutatni. Amerikai forgalmazó nincsen még, de ez meg változni amikor a film anyagának egy részét levetítik majd a májusi cannesi filmfesztiválon.
A FOX nem amerikai forgalmazó? Ha ott van nekik a FOX akkor Amerikába is kerül, és akkor talán hozzánk is eljut, nem?
2011. február 10. 19:19
Meryl kiváló színésznő és neki az ilyen szerepek simán mennek meg fogom nézni mert rendkívüli nőnek tartom és mert szeretem a filmjeit
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.