A nem teljesen világos célzattal készült kebelstimulátor különös hangokra és arckifejezésekre késztette Jennifert, aki a show-műsorban azt is elmondta: nem tervezi gyermek örökbefogadását egyelőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston mellvibrátorral játszott
2011. február 08. 11:48
Az a baj, hogy szerintem JA mellkasán nincs mit annyira 'vibrálni...'
2011. február 08. 14:01
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
2011. február 08. 14:46
Szerintem is először férjhez kéne mennie végleg és utána adoptálnia
2011. február 08. 14:47
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Egy negyven feletti, évek óta társtalan színésznő a közismerten leszbikus műsorvezetővel közösen, nyilvános talkshow-ban masszíroztatja a melleit. Hát, lehetne vicces is, de ilyen formában leginkább tanulságos.
2011. február 08. 15:30
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Azt csinál, amit akar az ő dolga!
2011. február 08. 15:40
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Én sajnálom szegény Jennifert, szerintem neki se lehetett ez az egész kellemes... Én a helyében elküldtem volna a tudjuk hová, ha azt kéri, hogy rakjak bele bármit is a melltartómba...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: