A hírességet a rendőrök bilincsbe verve vitték el, miután egy bár előtt balhéba keveredett néhány rajongójával, akiknek nem akart autogramot adni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Shia LaBeoufot
2011. február 07. 20:39
2011. február 07. 20:41
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Mindig történik valami!
2011. február 07. 20:42
Én remélem, tisztázza magát hamar... biztos sz*r napja volt :/ És tudjuk, hogy vannak őrült fanok... várom a fejleményeket.
2011. február 07. 20:47
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Azért adhatott volna autogrammot...
2011. február 07. 20:51
am ez a színész tényleg egy köcsög:)
már nem egy embernek beszólt, mit hisz magáról???
már nem egy embernek beszólt, mit hisz magáról???
2011. február 07. 21:02
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
marha érdekes.. ezt a cikket én irtam, de az enyém nem hozták nyilvánosságra, ezt pedig kissé átfogalmazva igen.. GRATULÁLOK STARITY. még egy jó pont felétek.. igy tovább. -.-
2011. február 07. 21:54
Hmm...szabbie!Vajon miért?
Érdekes hogy balhézik.Bár annyira nem ismerem
2011. február 07. 21:58
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.02.07. 21:54)
Hmm...szabbie!Vajon miért?
Vajon miért? Ez az amit én sem értek. Az én cikkemben teljes más téma miatt volt a verekedés, nem tudom ezt a cikket ki irta és hogy honnan vette hozzá az anyagot, de teljesen mást olvastam..
2011. február 08. 07:12
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
pff ez gáz.. én is rajongok Shia LaBeofért, de ez már egy kicsit túlzás.. de azért szerintem annak a palinak megkellet volna fontolnia azt, hogy épp hogyan viselkedik egy hírességgel, mert van olyan, aki ettől is feldühödik - bár én azt hittem hogy Shia nem épp az a balhézós, de mindegy x3
2011. február 08. 09:18
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem szeretem a pasast, de joga van pihenni, lazítani. Nem akart jópofizni senkivel és ezt szépen, udvariasan meg is mondta. Egyszerűen ehhez joga volt. Az, hogy újra próbálkoztak az ún. rajongói, már a pofátlanság netovábbja volt, az meg, hogy még le is köcsögözték! Na szép. Nem csodálom, hogy bepöccent, biztos nem volt jó napja amúgy sem.
2011. február 08. 11:52
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Hátha nekem ezt valaki az utcán mondta volna körbe röhögöm, mert ő róla aztán nem hittem volna, de ő is ember és változhat. Ami meg a rajongókat illeti némelyik nagyon el van szállva és nem tudja hogy mi az a nem, igaz tényleg durva volt hogy verekedés volt ennek a következménye viszont ő neki is kell a pihenés nem egy robot aki kibírja bár ő mikor színész lett ezt is vállalta ez is igaz mert ha nem lennének rajongók nem lenne miből élni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: