engem tisztára kiborít, amit csinál, hogy teheti ezt azzal a nővel, aki otthon várja és szereti.. gusztustalan.
VV4: Kiborult Olivér szerelme
2011. február 08. 17:30
hát meg is értem.. hogy lehet Olivér ekkora segg??
engem tisztára kiborít, amit csinál, hogy teheti ezt azzal a nővel, aki otthon várja és szereti.. gusztustalan.
2011. február 08. 17:33
VISZONT: ha kiviszi Bécit akkor Béci is fog visszajönni.. Ő rapper (nézzetek utána a youtube-on a neve Young G) és táncstúdiója is van, szóval nagyon sokan ismerhették már korábban is, így óriási rajongótáborra tett szert.. hát ez óriási bukás lesz Olivérnek..
bár én tényleg bírtam, de mekkora f*szfej lett már -.-
bár én tényleg bírtam, de mekkora f*szfej lett már -.-
2011. február 08. 17:51
|
|
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline
|
Szegény eni:( Olivér rgy hülye ****
2011. február 08. 18:10
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
hát olivér múltkor még hogy mondta hogy enkiő a mindene meg nem tud nélnüle élni stb.
de akkor miért mondja anikónak hogy gyönyörű vagy! ( és ilyet még nem mondott nőnek) :S
de akkor miért mondja anikónak hogy gyönyörű vagy! ( és ilyet még nem mondott nőnek) :S
2011. február 08. 18:17
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
szegény eni az az idió6ta jól mrgbántotta
2011. február 08. 18:36
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
már bocsi ha így beszélek...de ha valamit kiadok magamból azt szép szavakkal nem tudom elintézni...és ezek még a szebb szavak voltak 
amúgy nem szoktam csúnyán beszélni csak ha valami felidegesít akkor beindulok és még valakit megsértek erősen xD
amúgy nem szoktam csúnyán beszélni csak ha valami felidegesít akkor beindulok és még valakit megsértek erősen xD
2011. február 08. 18:52
Már nem azért,de minek engedte be Olivért Enikő,hogy ha tudta,hogy úgyis lesznek nála szébb csajok.Sajnálom Enikőt,de azért ennyire naív nem lehet.Szóval ez a csajszi hibája!!
Minek engedte el-be a villába?!
Lehet,hogy nem csalná meg,de Anikó addig fog próbálkozni amig le nem fekszik vele..Nah akkor mit csinál Enikő???Hagyjuk inkább nem akarok ennyire beleméjülni mert akkor mindent kimagyarazzok.
Minek engedte el-be a villába?!
Lehet,hogy nem csalná meg,de Anikó addig fog próbálkozni amig le nem fekszik vele..Nah akkor mit csinál Enikő???Hagyjuk inkább nem akarok ennyire beleméjülni mert akkor mindent kimagyarazzok.
2011. február 08. 19:55
De mondta Olivér hogy neki van barátnője és őt szereti !
2011. február 08. 21:24
|
|
krissz98új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 133411 offline
|
Pff :S Olivér mondta ugyan hogy barátnője van de ha most a párbajon nem esik ki akkor tuti hogy engedni fog vmeik csajnak és én Anikót tartom a legeslegesélyesebbnek..Azért Enikőt is sajnálom de ezzel számolhatott volna..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: