VV4: Kiborult Olivér szerelme
2011. február 07. 20:57
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
megértem Enikőt. Sőt, minden tiszteletem az övé, amiért képes elviselni Olivért otthon. Anikó meg tudhatná, hogy nem vesszük el más pasiját, főleg, ha ennyire nem érdemli meg.
2011. február 07. 21:15
megértem szegényt.nem értem,hogy Olvivér miért csinálja,ha tudja,van kint egy szerelme
2011. február 07. 21:16
Én is meg akartam írni XD
Amúgy ha tényleg tatkikázik, nagy szemét...
Valszeg csak azért akar kimenni, hogy ne történjen több közte és Ani között.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre.
Amúgy ha tényleg tatkikázik, nagy szemét...
Valszeg csak azért akar kimenni, hogy ne történjen több közte és Ani között.
Kiváncsi vagyok a fejleményekre.
2011. február 07. 21:52
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Én amennyire útáltam Olit most annyira kedwelem.De amit Aniwal, és Szandikáwal műwel az már nagyon gáz, és elég éretlen wiselkedés.De már Anikó winnyogásából már telewan a hócipőm.. -__-
Sajnálom Enikőt
Sajnálom Enikőt
2011. február 07. 21:55
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Sztem nem taktikázik és lesz is köztük vmi viszont Enikőnek egyszer már feltették ezt a kérdést h mi lesz ha..és azt válaszolta h benne van a pakliba és abból a szempontból megérti h ott össze vannak zárva el vannak zárva a külvilágtól és nem értem most miért van besértődve persze ezeket lehet csak úgy mondta de nem gondolta h ez megtörténne.Olivér is csak férfiből van Anikó meg egy csinos nő és miért ne am mind a kettőt szeretem :)Az érzéseket nem lehet irányítani az jön magától és bekövetkezik főleg h ilyen helyzetbe vannak.És remélem Oli vissza fog menni:)
2011. február 08. 11:08
Olivérnek jó barátja Anikó és ennyi szerintem, Szandika is csak eltúlozza az egészet!!
2011. február 08. 12:22
|
|
Anna Margaret15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 98 Csatolások: 422 Azonosító: 133814 offline
|
az elején bírtam Olivért ,de most szánalmas :S Pff..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: