VV4: Kiborult Olivér szerelme
2011. február 07. 20:04
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Mondjuk megértem..
2011. február 07. 20:09
Én csak annyit mondok, hogy Enikő drága erre is gondolhatott volna, hogy a kedves, drága Olivérje nem fogja kibírni.
2011. február 07. 20:16
gondolhattuk, h ez elsz belőle..az ilyen Olviérfajta pasik már csak ilyenek, akár van barátnőjük, akár nincs..fél év szex nélkül egy örökkévalóságnak fog neki tűnni. De hát ez benne volt a pakliban, az, h vonzódik az Anikó iránt, nem azt jelenti, h szerelmes is belé, csak azt, h testi vágyakat táplál iránta, mert valljuk be..elég rég nem élt nemi életet. Ennyi! Bár az is lehet, h ez tényleg csak taktika
2011. február 07. 20:21
Nem hiszem hogy mindenki azt várja hogy beteljesüljön a "szerelmük" szerintem Oli az Enikővel, Anikó meg Bécivel, vagy valaki mással
2011. február 07. 20:23
én bírom Olivért de ez egy kissé sok.
Ha megígérte hogy nem csalja meg akkor miért flörtöl Anikóval?
Ha megígérte hogy nem csalja meg akkor miért flörtöl Anikóval?
2011. február 07. 20:30
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Olivér szerintem egy nagy szemét,mert nem emberi amit csinált mindkét lánnyal.Nem ismerek rá,az egy hónappal ezelőtti Olivérre,aki szimpatikus volt,és fülig szerelmes a barátnőjébe..
2011. február 07. 20:38
megis értem szegény csajt, bár nekem Oli is az egyik kedvencem, és tudom, hogy van esze, és nem fogja feladni, hogy bármit is csináljon ANikóval vagy bármi, kitart Enikő mellet
, és ráadásúl Anikót is imádom és ponn tők ketten xD
2011. február 07. 20:50
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
megértem szegény csajt de én Anikónak szurkolok sajnálom! már a vv eleje óta mondom hogyjöjjenek össze
:S és én szerintem anikó szebb is meg nem tom
szóval Hajrá Anikóóóó!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: