Tomi nem keresi többé Ildikót
2011. február 07. 16:13
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nemtom..engem ettől a nőtől ráz a hideg...
2011. február 07. 16:16
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Miért akarná tartani a kapcsolatot a "kapaorrúboszorkánnyal"?
Az X alatt is eléggé rossz dalokat választott neki, szóval én teljesen megértem, hogy nem kér a tanácsaiból...
2011. február 07. 16:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én szeretem Ildit, ésnem értem,h Tomi miért nem kér már belőle..Ildinek köszönheti azt a sok munkát, elismerést stb.
bár persze a rajongóitól is kap sok elismerést stb, de azért Ildi is benne van a dologban..
bár persze a rajongóitól is kap sok elismerést stb, de azért Ildi is benne van a dologban..
2011. február 07. 16:43
ennyi volt Tomikának Ildikó
csak arra volt jó, hogy sztárt faragjon belőle? háát..
2011. február 07. 16:46
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Épp most van Tomi a viva interaktivban és kérdeztek h. tartasa-e Ildivela kapcsolatot és azt mondta h. Most nagyon nehéz,de próbálja vele tartani...ahha..én meg koalamaci vagyok tütüben...
2011. február 07. 16:47
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ilyen az élet!
2011. február 07. 17:09
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Hát én ezt a gyereket sosem kedveltem, már az X-faktorban is látszott rajta,hogy beképzelt,csak nemtudom mire veri!
Amúgy meg miaz,hogy telefonálgatni sincs ideje,ezért nem tartja a kapcsolatot Ildivel?! Nikolasnak meg Norbinak több koncertje van, mégis képesek tartani vele a kapcsolatot! Jah és,ha Ildikó nem fedezi fel,akkor még mindig lenne ideje telefonálgatni, úgyhogy ez részben Ildikó érdeme, és így hálálja meg! Hát szánalmas egy gyerek, az biztos!
Amúgy meg miaz,hogy telefonálgatni sincs ideje,ezért nem tartja a kapcsolatot Ildivel?! Nikolasnak meg Norbinak több koncertje van, mégis képesek tartani vele a kapcsolatot! Jah és,ha Ildikó nem fedezi fel,akkor még mindig lenne ideje telefonálgatni, úgyhogy ez részben Ildikó érdeme, és így hálálja meg! Hát szánalmas egy gyerek, az biztos!
2011. február 07. 17:16
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Remélem nem is fogja vele tartani a kapcsolatot, mert véleményeim szerint Nikolas volt az akivel a legtöbbet foglalkozott :-( De végül is Tomi egy nagyon cuki felnőtt lett :-D Imádom :-) :-D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: