A Malawiból örökbe fogadott kislány nagyanyja pert indít Madonna ellen, mert az megszegte az egyezségüket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrel fenyegetik Madonnát
2011. február 07. 10:36
2011. február 07. 11:26
azért 2 év elég sok idő,legalább párszor elvihette volna hozzájuk .
2011. február 07. 12:17
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Biztos nem volt rá ideje... Mármint szólni a dadáknak, hogy vigyék el a babát látogatóba a nagyszülőkhöz...
Mondjuk a gyereket is sajnálom. Ilyen korban még a két év nagyon hosszú idő. Szerintem már egyáltalán nem emlékszik rá, hogy honnan jött.
Mondjuk a gyereket is sajnálom. Ilyen korban még a két év nagyon hosszú idő. Szerintem már egyáltalán nem emlékszik rá, hogy honnan jött.
2011. február 07. 12:49
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
igéret szép szó
2011. február 07. 13:46
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Az ígéretet be kell tartani.
2011. február 07. 14:58
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
hát ha annyira fontos lenne nekik a gyerek akkor ne adják örökbe.Bár lehet hogy rossz sorsúak,de akkor meg ne pattogjanak mint a gumilabda..
2011. február 07. 15:40
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
én azt nem értem h minek madonnának ennyi gyerek mikor nem is foglalkozik velük... jó mondjuk nem tom biztosan mennyi gyereke van de szerintem 4 minimum, de az is lehet h csak 3 de nem lényeg..
2011. február 07. 15:46
Ígéret szép sz, ha betartják úgy jó! Milyen igaz ez a mondás...
2011. február 07. 16:41
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Az ígéretet tényleg illik betartani,de nem ismerjük Madonna álláspontját.Amúgy többször volt Malawi-ban.
Pl.alapkő letétel,ünnepség...Hogy akkor mi történt nem tudhatjuk.
És az hogy mennyit foglalkoznak a sztárok a gyerekeikkel azt csak a médiából tudjuk vagy 1-2 megsértett alkalmazott elmondásából.
Van akinek 8 gyereke van,de eltartani se tudja és a gyerekek egymásra vigyáznak amíg a szülők dolgoznak vagy szórakoznak.Madonna szereti a gyerekeket és főleg a gyerekeit.Csak meg kellene nézni 1-2 fotót ahogy rájuk néz.
Várom azért a nyilatkozatát az ügyről.
Pl.alapkő letétel,ünnepség...Hogy akkor mi történt nem tudhatjuk.
És az hogy mennyit foglalkoznak a sztárok a gyerekeikkel azt csak a médiából tudjuk vagy 1-2 megsértett alkalmazott elmondásából.
Van akinek 8 gyereke van,de eltartani se tudja és a gyerekek egymásra vigyáznak amíg a szülők dolgoznak vagy szórakoznak.Madonna szereti a gyerekeket és főleg a gyerekeit.Csak meg kellene nézni 1-2 fotót ahogy rájuk néz.
Várom azért a nyilatkozatát az ügyről.
2011. február 10. 18:01
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
háát ez egy nagyon gáz szitu sajnálom a nagymamát.. :S
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

0 felhasználónak tetszik: