Justin Bieber: „Nem vagyok megcsinált sztár”
2011. február 07. 08:32
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
Itt van egy pár kis ..... és ők csak azért írnak ide hogy megmutassátok hogy utáljátok Justint?
Szerintem egy sztárnak mindig magának kell megvalósítania az álmait egy kis menedzseri segítséggel
Szerintem egy sztárnak mindig magának kell megvalósítania az álmait egy kis menedzseri segítséggel
2011. február 07. 08:44
|
|
picilány.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 2692 Azonosító: 142120 offline
|
Persze, hogy nem megcsinált sztár.. Hisz' ahhoz, hogy valaki sztár legyen nem az kell, hogy "hű de édes, cukika", hanem, hogy legyen tehetsége, amivel ő nem igen rendelkezik.
2011. február 07. 09:42
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Először is tartani kellene egy kis szünetet.Leérettségizni,majd felnőve ,megférfiasodva,új számokkal meglehet próbálni az idősebbeket meghódítani.De így átmenet nélkül??
1 felhasználónak tetszik:
Trinda
2011. február 07. 09:50
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Anyám......ő egy pont megcsinált sztár! Ő egy lúzer és lúzer is fog maradni, azt várjam meg h a csúcsra fog kerülni, nem is tud énekelni, mit akar ez! Amúgy is csak is csak a tinilányok kedvence fog maradni avval a bili fejével! Egy felnőtt még egy darab se fogja megvenni azt a gagyi CD-jét! Egy ki taknyos! Egyet kell értenem rocknroller-el!
2011. február 07. 10:33
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
„Nem vagyok mások által megcsinált énekes, ahogy azt sokan gondolják” -ezt megcáfolnám.
Először is, a menedzserei nyomják a segge alá a sok pénzt, ő csak fotózgatja magát, fellép, de akkor is playbackel.Nőjön fel önmagához, és ne tömeggyártású, tucatzenét játsszon.Ilyen fiatalon még nincs köze a zeneiparhoz, ahogy AMaya mondta, érettségi, végezze el az iskolát, és tanuljon meg normálisan énekelni, tanuljon egy kis jó modort, hiszen a képe is óriási.De én a helyében 12 éves kislány rajongókkal nem dicsekednék...
Először is, a menedzserei nyomják a segge alá a sok pénzt, ő csak fotózgatja magát, fellép, de akkor is playbackel.Nőjön fel önmagához, és ne tömeggyártású, tucatzenét játsszon.Ilyen fiatalon még nincs köze a zeneiparhoz, ahogy AMaya mondta, érettségi, végezze el az iskolát, és tanuljon meg normálisan énekelni, tanuljon egy kis jó modort, hiszen a képe is óriási.De én a helyében 12 éves kislány rajongókkal nem dicsekednék...
1 felhasználónak tetszik:
Trinda
2011. február 07. 11:30
Az én szememben akkor is megcsinált sztár marad.Usher nélkül nem lenne akkora sikere ,meg a 12 éves csajok nélkül akik szeretik a "csinos" pofikáját és a nyálas zenéjét.
2011. február 07. 13:50
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Dolly-Lolly
"Először is, a menedzserei nyomják a segge alá a sok pénzt, ő csak fotózgatja magát, fellép, de akkor is playbackel."
Sok énekesről el lehet mondeni, hogy playbackel de Justin pont egy kivétel ezek közül és még ha néha napján is playbackel akkor is elöbb találok neked 100 olyan videót amibe nem mint 1-et amibe igen...
"De én a helyében 12 éves kislány rajongókkal nem dicsekednék..."
Igen, lehet, hogy nem dicsekedhetne vele de mégis...gondoljunk már bele: azt hiszem abban elég sok pénz van ha a fiatalabb korosztálytcélozzák. Nem véletlen. Nem vagyok az a tipikus ember aki úgy védi csak a "sztárját" ahogy tudja de nekem ez a véleményem...
"Először is, a menedzserei nyomják a segge alá a sok pénzt, ő csak fotózgatja magát, fellép, de akkor is playbackel."
Sok énekesről el lehet mondeni, hogy playbackel de Justin pont egy kivétel ezek közül és még ha néha napján is playbackel akkor is elöbb találok neked 100 olyan videót amibe nem mint 1-et amibe igen...
"De én a helyében 12 éves kislány rajongókkal nem dicsekednék..."
Igen, lehet, hogy nem dicsekedhetne vele de mégis...gondoljunk már bele: azt hiszem abban elég sok pénz van ha a fiatalabb korosztálytcélozzák. Nem véletlen. Nem vagyok az a tipikus ember aki úgy védi csak a "sztárját" ahogy tudja de nekem ez a véleményem...
2011. február 07. 13:56
Ha azt akarja, hogy tehetséges énekesnek tartsák, kicsit akusztikusabb számokat kéne énekelnie, normális szöveggel és mondanivalóval. Nem pedig nyávogós gépzenét, fiú létére...
2011. február 07. 14:26
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
„Nem vagyok mások által megcsinált énekes, ahogy azt sokan gondolják” – jelentette ki a kanadai énekes."
na és ezt is a menedzseri ajánlották hogy mondja???
De komolyan: ma nagyon ritka az az énekes/színész stb. (direkt nem azt írtam h sztár vagy celeb) akit nem a menedzserei tettek naggyá. Ilyen az élet...
na és ezt is a menedzseri ajánlották hogy mondja???
De komolyan: ma nagyon ritka az az énekes/színész stb. (direkt nem azt írtam h sztár vagy celeb) akit nem a menedzserei tettek naggyá. Ilyen az élet...
2011. február 07. 15:06
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
XD
"Nemcsak a tinilányok kedvencei közé akar tartozni, hanem az idősebb korosztályt is meg szeretné célozni"-ez nem fog sikerülni neki.
"Nemcsak a tinilányok kedvencei közé akar tartozni, hanem az idősebb korosztályt is meg szeretné célozni"-ez nem fog sikerülni neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.