Sok ember megvádolta Justin Biebert azzal, hogy ő nem igazi sztár, hogy a menedzserei állnak a sikere mögött. A tinisztár azonban reagállt ezekre a vádakra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: „Nem vagyok megcsinált sztár”
2011. február 06. 19:20
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
2011. február 06. 19:22
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
'Nem vagyok mások által megcsinált énekes'
dehogynem.
dehogynem.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. február 06. 19:22
Úgy olvastam, hogy felcsinált
2011. február 06. 19:25
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
"Nem vagyok megcsinált sztár"
Ez esetben baromi cikinek tartom a viselkedését.... Mert ha még pénzért csinálná meg amit mások dirigálnak neki, még megérteném. De hogy valaki magától ennyire *****....
Ez esetben baromi cikinek tartom a viselkedését.... Mert ha még pénzért csinálná meg amit mások dirigálnak neki, még megérteném. De hogy valaki magától ennyire *****....
2011. február 06. 19:25
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
szerintem Justin nem csinált sztár,és eléggé a csúcson van..nagyon sokan szeretik,,olyanok is akik idősebbek nála
1 felhasználónak tetszik:
Wiwix
2011. február 06. 19:26
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Dehogynem az.
Amúgy Justin minden, csak nem tehetséges.
Ilyen pl amikor valaki tehetséges (igen és direkt egy bieberszámmal linkelem be, márt alapból jó számokat írnak neki, csak ugye ahol az előadó sz*r ott nem lehet segíteni.)
Amúgy Justin minden, csak nem tehetséges.
Ilyen pl amikor valaki tehetséges (igen és direkt egy bieberszámmal linkelem be, márt alapból jó számokat írnak neki, csak ugye ahol az előadó sz*r ott nem lehet segíteni.)
2011. február 06. 19:28
áá nem megcsinált.. (: hogy is merik az emberek ezt gondolni..ugyan már.. ő egy isten..
max álmaiba higgye azt,hogy nem megcsinált sztár.
mégis mit tett le az asztalra?
az idősebb korosztályt pedig.. majd ha nem csak a csajozásról ír meg fejlődik..talán sikerül meghódítania.... addig nem hiszem
Sourire: ez tetszett x"D
max álmaiba higgye azt,hogy nem megcsinált sztár.
az idősebb korosztályt pedig.. majd ha nem csak a csajozásról ír meg fejlődik..talán sikerül meghódítania.... addig nem hiszem
Sourire: ez tetszett x"D
2011. február 06. 19:29
Hát én igazából nem vagyok justin fan
De azért szerintem nem csak a menedzere tehet arról , hogy most már sokan kedvelik
Bíztos van benne valamennyi tehetség is
Csak az én füleim nem bírják
2011. február 06. 19:33
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem vok Fan , előre és bocsánatot kérek minden fantól! Kzedjük ott h ha én magamtól megtanultam volna gitározni,dobolni,trombitálni akkor nem egy semmi RnB énekes lennék... igen van tehetsége, de a hangja sokat fog változni, és még nagyon fiatal, neki napokat kéne játszania(nem kisgyerek módra) haverokkal lógni, és nem a managerekkel a konciprogit egyeztetni... sajnálatos h a média ezt követeli...
2011. február 06. 19:34
Röhejes ez a gyerek!!! Szerintem meg épp csinált sztár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs még egy ilyen tehetségtelen taknyos, mint ő!!!!!!!!!! Apám, mekkora képe van!!!!!!
Nincs még egy ilyen tehetségtelen taknyos, mint ő!!!!!!!!!! Apám, mekkora képe van!!!!!!
2011. február 06. 19:38
Szerintem csak félig csinált sztár, mert az énekhangja megvan ahhoz, hogy énekes legyen, de viszont már a csapból is ő folyik, és vannak nála sokkal tehetségesebb és jobb, nagyobb sztárok is!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.