VV Béci
2011. február 10. 15:45
Ez a gyereke nem több mint egy kis helyi "tucskó,tacskó" aki nagynak képzeli magát! Remélem kiesik a nagy pofájával meg egójával együtt! Már hamarabb ki kellett volna hívni!
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. február 10. 18:34
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.02.10. 15:45)
Ez a gyereke nem több mint egy kis helyi "tucskó,tacskó" aki nagynak képzeli magát! Remélem kiesik a nagy pofájával meg egójával együtt! Már hamarabb ki kellett volna hívni! 
nincs igazad
2011. február 10. 18:46
Idézet (Claudiia @ 2011.02.10. 18:34)
nincs igazad 
Az igazság relatív dolog.Tudod mit jelent a szó? Az én szemszögemből nézve az állításom helyt álló dolog.A te szemszögedből nézve az én meglátásom,és véleményem nem helyén való.Nos ezt hívják vélemény különbségnek.Sajnálom ha bele tapostam a kicsi tini lelkedbe, de majd hamarosan te is rájössz, hogy valakit nem a borostája miatt meg mert esetleg jó képű kell csodálni meg szeretni.Látni kell benne az embert is.Nos Béciben olyan mint ember nem létezik.Kicsit idősebb révén, több oldalt ismerve több kapcsolattal rendelkezve, jutottam olyan információkhoz, melyek megengedték számomra ezen véleményem közzé tételét erről a kis..no comment.Tájékozódj, és vedd le a rózsaszín ködöt a szemedről.Láss,ne csak nézz!
2011. február 12. 16:27
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.02.10. 18:46)
Az igazság relatív dolog.Tudod mit jelent a szó? Az én szemszögemből nézve az állításom helyt álló dolog.A te szemszögedből nézve az én meglátásom,és véleményem nem helyén való.Nos ezt hívják vélemény különbségnek.Sajnálom ha bele tapostam a kicsi tini lelkedbe, de majd hamarosan te is rájössz, hogy valakit nem a borostája miatt meg mert esetleg jó képű kell csodálni meg szeretni.Látni kell benne az embert is.Nos Béciben olyan mint ember nem létezik.Kicsit idősebb révén, több oldalt ismerve több kapcsolattal rendelkezve, jutottam olyan információkhoz, melyek megengedték számomra ezen véleményem közzé tételét erről a kis..no comment.Tájékozódj, és vedd le a rózsaszín ködöt a szemedről.Láss,ne csak nézz!

Mindenkinek vannak hibái akár súlyos, akár kevésbé, ő róla neked ez a véleményed, én sem a két szép szeméért kedveltem meg, meg hogy jól néz ki hanem amit eddig mutatott magából a villába akármennyire manipulált is az egész. Hisz akkor ennyire erővel a többi villalakót is megnézhetnénk, mélyebben beleáshatnánk a magánéletébe (beszélek itt most Olivérről, Éváról, Alekoszról vagy bárki másról).
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.