Nekem Jenny a kedvenc:Taylor Momsen!
Ed Westwick kiszáll a Gossip Girlből?
2011. február 06. 13:18
Hát nee szálljon ki
:/
2011. február 06. 14:38
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
én imádom a sorozatot,de nem is hinném...hogy 5-6. évad után kellene még pár szezon csinálni... én a losttal is úgy voltam,hogy az első két évad még jó volt,utána beleuntam az állandó szerepelő cserélgetésekbe stb...
2011. február 06. 14:48
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ne már....a két főgonosz.Szüksége van rájuk a sorozatnak.Blair karaktere a kedvencem és Chuck is nagyon jó szóval...ebből semmi jó nem sülhet ki
2011. február 06. 15:19
|
|
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline
|
csak ezt ne :S nem lenne igazán jó dolog... nem mintha az utóbbi két rész olyan friss lett volna, nem tudom olyan nem történt benne semmi...:S még B&C civakodás sincs :S
2011. február 06. 15:42
elég furcsa karakter.. de nincs nélküle GG.
ne száljon mááár kii!!
ne száljon mááár kii!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: