Duma-topik II.
2011. február 20. 18:00
na sziasztok.
kit érdekel az új regényem?
Idézet (Milesss @ 2011.02.20. 17:59)
nekem meg mikor 4 
nekem 5
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
Idézet (Milesss @ 2011.02.20. 17:59)
nekem meg mikor 4 
neked még van olyan nap?? a mázlistája...
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
sziasztok. józan vagyok
2011. február 20. 18:01
itt vagyok. újra!
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Idézet (suichi19 @ 2011.02.20. 18:00)
na sziasztok.
kit érdekel az új regényem? 
szia engem
suichi19
Idézet (Cierdurus @ 2011.02.20. 18:00)
szia
az előbb miért léptél le?
mert írni akartam a művem.
Idézet (Cierdurus @ 2011.02.20. 18:00)
neked még van olyan nap?? a mázlistája...
az angolosoknak és a sima németeseknek 1 héten van 3 4 órájuk 1 6 órájuk és 1 5 h.
Pixie Buue
|
|
|
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.02.20. 18:01)
itt vagyok. újra! 
szia
2011. február 20. 18:02
Idézet (Sellygomez 2.0. @ 2011.02.20. 18:01)
én beteg vagyok,így holnap orvoshoz kell mennem 
az nem jó,de legalább van jó oldala: nincs suli
Itt vagyok
nos, akit érdekel gondolom úgyis elolvassa
:
Így jártam Japánban
A nevem Isabella Swan. Amerikából jöttem Japánba és itt szeretnék élni még néhány hónapig. A szállásomat nem találtam meg, így néhány japántól kérdeztem meg, hogy merre kell mennem, de ők nem feleltek, mert nem értettek. 10 percet tébláboltam mire végre valaki tudott angolul. Néhány centivel kisebb emberke volt az, Edward Futaru-nak hívták. Elkísért odáig, majd elköszöntünk egymástól. Az egész szálloda keleti stílusú volt. Persze ez Japán... Mit várhattam volna? A 13-as szobában voltam. Eléggé babonás vagyok és próbáltam másik szobát kérni, ami még lehetőleg az első emeleten van, mert nagyon nem volt kedvem órákat császkálni, mire felértem volna. Sajnos csak ez az egy szoba volt, ami még szabad. Belülről eléggé szép volt. A fal halvány citromsárga színű, a szőnyeg fehér színű, és mindenhol volt egy kép, ami a japán uralkodókat ábrázolta. Jómagam megvoltam elégedve vele. Bár már sajnáltam is, hogy nem mentem feljebb, mert onnan még a kilátásban is gyönyörködhettem volna. Sajnos már estefelé járt, így lefeküdtem aludni. Az ágy egész kényelmes volt, bár elég kicsi. Hajnalban valami neszt hallottam, de nem törődtem vele, mert biztos voltam benne, hogy az a szél. Reggel, amikor felébredtem, láttam, hogy minden szanaszét hever. Lefutottam a portáshoz, Billyhez:
- Elnézést, de valaki járt a szobámban és kirabolt! - mondtam pánikolva
- Na de ki járt volna az Ön szobájában? Észrevettük volna, vagy legalább Ön felébredt volna rá. - mondta tipikus japános akcentussal Billy
- Én hajnalban hallottam valamit, de azt hittem, hogy nem a szobámból jön. - mondtam már egy kicsit magasabb hangnemben
- Hát nagyon sajnálom, nem tudok vele mit csinálni. Én semmi gyanús embert nem véltem észrevenni. - vont vállat Billy
Én mérgemben meg sem tudtam szólalni, csak farkasszemet néztem Billyvel. Egy kis idő múlva megtörtem a csendet:
- Hát jó, ha maga nem akar nekem segíteni, akkor majd kiderítem én.
Fogtam magam és visszaindultam a szobámba, de az ajtó tárva-nyitva volt. Azonnal berohantam, és láttam állni ott egy embert késsel a kezében.
- A nevem Mitaray Kaname, és azért jöttem, hogy magát megöljem. - mondta monoton hangon
- Miért? - kérdeztem hitetlenkedve
- Mert az MAP feladata, hogy minden külföldit, főleg amerikait elüldözzön, rosszabb esetben megöljön. - mondta, mintha ezt a szöveget betanulta volna
Meg sem tudtam szólalni megdöbbenésemben.
Így jártam Japánban
A nevem Isabella Swan. Amerikából jöttem Japánba és itt szeretnék élni még néhány hónapig. A szállásomat nem találtam meg, így néhány japántól kérdeztem meg, hogy merre kell mennem, de ők nem feleltek, mert nem értettek. 10 percet tébláboltam mire végre valaki tudott angolul. Néhány centivel kisebb emberke volt az, Edward Futaru-nak hívták. Elkísért odáig, majd elköszöntünk egymástól. Az egész szálloda keleti stílusú volt. Persze ez Japán... Mit várhattam volna? A 13-as szobában voltam. Eléggé babonás vagyok és próbáltam másik szobát kérni, ami még lehetőleg az első emeleten van, mert nagyon nem volt kedvem órákat császkálni, mire felértem volna. Sajnos csak ez az egy szoba volt, ami még szabad. Belülről eléggé szép volt. A fal halvány citromsárga színű, a szőnyeg fehér színű, és mindenhol volt egy kép, ami a japán uralkodókat ábrázolta. Jómagam megvoltam elégedve vele. Bár már sajnáltam is, hogy nem mentem feljebb, mert onnan még a kilátásban is gyönyörködhettem volna. Sajnos már estefelé járt, így lefeküdtem aludni. Az ágy egész kényelmes volt, bár elég kicsi. Hajnalban valami neszt hallottam, de nem törődtem vele, mert biztos voltam benne, hogy az a szél. Reggel, amikor felébredtem, láttam, hogy minden szanaszét hever. Lefutottam a portáshoz, Billyhez:
- Elnézést, de valaki járt a szobámban és kirabolt! - mondtam pánikolva
- Na de ki járt volna az Ön szobájában? Észrevettük volna, vagy legalább Ön felébredt volna rá. - mondta tipikus japános akcentussal Billy
- Én hajnalban hallottam valamit, de azt hittem, hogy nem a szobámból jön. - mondtam már egy kicsit magasabb hangnemben
- Hát nagyon sajnálom, nem tudok vele mit csinálni. Én semmi gyanús embert nem véltem észrevenni. - vont vállat Billy
Én mérgemben meg sem tudtam szólalni, csak farkasszemet néztem Billyvel. Egy kis idő múlva megtörtem a csendet:
- Hát jó, ha maga nem akar nekem segíteni, akkor majd kiderítem én.
Fogtam magam és visszaindultam a szobámba, de az ajtó tárva-nyitva volt. Azonnal berohantam, és láttam állni ott egy embert késsel a kezében.
- A nevem Mitaray Kaname, és azért jöttem, hogy magát megöljem. - mondta monoton hangon
- Miért? - kérdeztem hitetlenkedve
- Mert az MAP feladata, hogy minden külföldit, főleg amerikait elüldözzön, rosszabb esetben megöljön. - mondta, mintha ezt a szöveget betanulta volna
Meg sem tudtam szólalni megdöbbenésemben.
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Anett vok @ 2011.02.20. 18:01)
az angolosoknak és a sima németeseknek 1 héten van 3 4 órájuk 1 6 órájuk és 1 5 h. 
milyen kevés órátok van
persze én fél kettőig meg fél négyig a suliba rohadok
Idézet (suichi19 @ 2011.02.20. 18:01)
mert írni akartam a művem. 
mutiika meg
2011. február 20. 18:03
Idézet (Pixie Buue @ 2011.02.20. 18:02)
milyen kevés órátok van
ja csak az a gond,hogy én nem simás hanem kéttannyelvű németes vok és nekem 3x van 6 órám és 4x 5 órám!
Pixie Buue
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.