Starity

Duma-topik II.

1018 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. február 19. 10:46 #8381
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

StátuszAdatlap váltás: 2011.03.18.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 386
Csatolások: 7
Azonosító: 143481
[quote=Twilight6,2011.02.19. 10:45~1668067][/quote]
mi van???+2011.02.19. 10:44~1668051-->[/quote]
a nevet helyettesítsd be. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Alexis_0504
2011. február 19. 10:47 #8382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ruha Réka @ 2011.02.19. 10:45)
én.

Egy vámpír különleges élete

I. fejezet:
Az idegen ember
1875. március 12-én járunk. Egy ismeretlen szerzet költözik Boston városába. A neve Ian... Ian Miller. Senki nem hallott felőle semmit 1877. február 14-ig. Akkor Ian 17 éves volt. New York felé tartott, amikor valakit elütött. De amint kiszállt a kocsiból nem látott senkit. Nagyon meglepődött, és meg sem bírt mozdulni. Pár perc múlva érezte, hogy van valaki a háta mögött. De mire a tudtára jutott, hogy közelít hozzá, csak nagyon erős fájdalmat érzett a nyakában, és másnap reggel ébredt fel egy kórházban.
- Mi történt? - kérdezte Ian csodálkozva
- Egy érdekes teremtvény rád támadott és feltehetőleg beleharapott a nyakadba. - mondta az orvos, Dr. Gilbert
- Mi lehetett az?
- Fogalmam sincs, de...
Ian a szavába vágott:
- Mi van ha egy vámpír?
- Lehetetlen. A vámpírokat innen már réges rég kiírtották. Persze nem mintha nem maradt volna itt néhány, de tuti, hogy itt a környéken egy sem kószál.
- De ezek szerint mégis. - mondta Ian az ablakon kinézve
Ebben a pillanatban Ian egy furcsa zajra lett figyelmes.
- Ezt maga nem hallotta? - kérdezte Ian
Az orvos körbenézett, majd felelt:
- Nem. Nem. Talán kellett volna?
- Hát nem is tudom. Talán ez a harapásnyom arra utal, hogy belém harapott egy vámpír, aztán megkaptam a képességeit, és most elkezdtem olyanokat hallani, amit más normális ember nem hall.
Amint Ian végzett a mondanivalójával elájult.
- Szegény pára. Tisztára beleőrült a képzelgéseibe. - sóhajtott fel Dr. Gilbert, majd kiment a szüleihez. Az anyja, Emma, és az apja, Eric, már érdeklődve várták a fejleményeket. Dr. Gilbert keserű képpel ment oda hozzájuk.
- Mi történt? - kérdezték mindketten egyszerre
Dr. Gilbert visszanézett, de Ian nem volt ott. Egy pillanatig meghökkent, majd odafutott, és az ablak tárva-nyitva volt. A szülők is odafutottak.
- Hogyhogy nincs itt? És az ablak miért van nyitva? Talán Ian kiugrott? - kérdezte Emma értetlenkedve
- Nem, az nem lehet. Vagyis lehet, mert nincs sehol, szóval sok helyre nem mehetett. Szóval készüljenek fel a legrosszabbakra, mert... - ebben a pillanatban földbegyökerezett a lába - ... Ian nincs itt. Ezekszerint épségben megúszta, amin nem csodálkozom, mert most már biztos, hogy az a valami, ami megharapta, az egy vámpír volt. - mondta Dr. Gilbert
- Vámpírok? Na ne nevettessen. - mondta Eric
- Akkor vajon miért úszta meg? Ott kéne lennie lent holtan. - mormolta Dr. Gilbert
- Ian, ez egyáltalán nem vicces! Bújj elő! - kiáltotta Emma
- Szerintem hívjuk az FBI-t, mert így soha sem lesz meg. - ajánlotta Eric
- Ó, és maguk szerint elfogják hinni, hogy Ian leugrott és még mindig él? - méltatlankodott Dr. Gilbert
- Apa, anya! Dr. Gilbertnek igaza van - bukkant elő Ian testévre, Edward - Ezzel csak egy elmegyógyintézetbe zárnának titeket, és azzal előrébb nem vagyunk.
- Uramisten! Mint két tojás! - torpant meg Dr. Gilbert
Erre mindenki nevetésre lett figyelmes. Senki sem tudta, hogy merről jön. Mindenki szívből szakadva menekült volna, de megmoccanni sem bírtak.
- Hát nem aranyos? Mindenki itt aggódik értem, amikor semmi bajom. - szólalt meg a szobából egy hang
- Ó, hát itt vagy? A frászt hoztad ránk! - mondta Emma
De még mielőtt megölelte volna Iant, ellökte magától.
- Lám, lám, lám. Megakarsz halni? - kérdezte megváltozott hangon Ian
- Te meg miről beszélsz? - csodálkozott mindenki
- Nézzétek csak! Neki mintha nem kék lett volna a szeme. - állapította meg Edward
- Helyes észrevétel drága testvérkém... - bólintott Ian
És Ian magáhoztért a saját szobájában.
- Szóval csak álmodtam ezt az egészet... - nyugodt meg Ian
- Végre felébredtél. Már nagyon aggódtunk. Egész végig amíg aludtál, furán viselkedtél, és többször megemlítetted a "vámpír" szót. - mondta Emma
- Komolyan? - nevetett fel Ian - De most el kell mennem, mert megígértem Jaspernek, hogy segíteni fogok neki valamiben. - hazudta az anyjának
Ian elindult, és ahogy álmában volt, elütött valakit. Nagyon meglepődött, de tudta, hogy mi lesz a vége, ezért nem állt meg. Félúton elkapta az FBI, és elvették a jogosítványát, majd otthagyták az út közepén. Ian káromkodott egyet, majd nem foglalkozva semmivel indult vissza Bostonba. Óvatosan próbált menni, nehogy megtörténjen az, amit álmodott. Alig ment 5 lépést, de már a nyakába harapott a vámpír. Viszont valami csoda folytán nem a kórházban ébredt fel, hanem valami különös barlangban.
- Aztamindenit - kiáltott fel, majd odament a barlang bejáratához. Megdöbbenve látta, hogy sötét van. Ránézett az órájára, ami este 11 órát mutatott. - Bakker, ha nem jutok haza időben, fél Boston leszedi a fejemet... - Ian megfogta a nyakát, és elrettent - Bár nem hinném, hogy bárki is hozzám merne nyúlni. Na jó. Hát akkor irány Boston! De várjunk csak... Aki idehozott, annak nem kellett volna legalább felköszöntenie? Egyáltalán hol vagyok? - értetlenkedett Ian
- Hahó! - szólalt meg egy hang - Én vagyok az aki átváltoztatott téged. A nevem Jess, Jess Taylor.
Ian csodálkozva nézett rá, majd megszólalt:
- Te...te...úristen. - majd összeesett
- Na várjál csak. Nehogy itt halj meg nekem, előtte még... - csodálkozva nézte a földön fekvő Iant, aki meg sem mozdult - Hahó! Hát ez nem igaz... Kipurcant. - Jess sóhajtott egyet majd otthagyta Iant, aki éppen abban a pillanatban mozdult meg.
- Állj csak meg te rohadék. Miért változtattál át? Egyáltalán te mióta vagy itt? - kíváncsiskodott Ian
- Hogy mióta? 1721. óta. - válaszolta Jess
Erre hangokat hallottak és Jess belökte a barlangba Iant, hogy ne látszódjon. Egy lány tévedt erre.
- Szia. Caroline vagyok. Te új vagy itt? Még nem láttalak.
- Szia. Hát újnak nem mondhatom magamat, de... - elgondolkozott - most el kell mennem. Ezer bocsi.
3 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, ivonn a demi fan, Ruha Réka
2011. február 19. 10:47 #8383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ruha Réka @ 2011.02.19. 10:46)
a nevet helyettesítsd be. wink.gif

ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, Ruha Réka
2011. február 19. 10:47 #8384
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.02.19. 10:46)
XD _nevet.gif

xD rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan
2011. február 19. 10:48 #8385
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ruha Réka @ 2011.02.19. 10:47)
xD  rohog.gif

XD zápor van? laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, Alexis_0504, ivonn a demi fan, Ruha Réka
2011. február 19. 10:49 #8386
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Idézet (zs @ 2011.02.19. 10:48)
szakítok avval az utcalánnyal

jól teszed wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, ivonn a demi fan, suichi19, Ruha Réka
2011. február 19. 10:50 #8387
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 845
Azonosító: 133339
Idézet (Pixie Buue @ 2011.02.19. 10:49)
jól teszed wub.gif

rájööttél rohog.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Pixie Buue, Ruha Réka
2011. február 19. 10:51 #8388
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

Idézet (suichi19 @ 2011.02.19. 10:47)
Egy vámpír különleges élete
I. fejezet: 
Az idegen ember
1875. március 12-én járunk. Egy ismeretlen szerzet költözik Boston városába. A neve Ian... Ian Miller. Senki nem hallott felőle semmit 1877. február 14-ig. Akkor Ian 17 éves volt. New York felé tartott, amikor valakit elütött. De amint kiszállt a kocsiból nem látott senkit. Nagyon meglepődött, és meg sem bírt mozdulni. Pár perc múlva érezte, hogy van valaki a háta mögött. De mire a tudtára jutott, hogy közelít hozzá, csak nagyon erős fájdalmat érzett a nyakában, és másnap reggel ébredt fel egy kórházban.
- Mi történt? - kérdezte Ian csodálkozva
- Egy érdekes teremtvény rád támadott és feltehetőleg beleharapott a nyakadba. - mondta az orvos, Dr. Gilbert
- Mi lehetett az?
- Fogalmam sincs, de... 
Ian a szavába vágott:
- Mi van ha egy vámpír?
- Lehetetlen. A vámpírokat innen már réges rég kiírtották. Persze nem mintha nem maradt volna itt néhány, de tuti, hogy itt a környéken egy sem kószál.
- De ezek szerint mégis. - mondta Ian az ablakon kinézve 
Ebben a pillanatban Ian egy furcsa zajra lett figyelmes.
- Ezt maga nem hallotta? - kérdezte Ian
Az orvos körbenézett, majd felelt:
- Nem. Nem. Talán kellett volna?
- Hát nem is tudom. Talán ez a harapásnyom arra utal, hogy belém harapott egy vámpír, aztán megkaptam a képességeit, és most elkezdtem olyanokat hallani, amit más normális ember nem hall.
Amint Ian végzett a mondanivalójával elájult. 
- Szegény pára. Tisztára beleőrült a képzelgéseibe. - sóhajtott fel Dr. Gilbert, majd kiment a szüleihez. Az anyja, Emma, és az apja, Eric, már érdeklődve várták a fejleményeket. Dr. Gilbert keserű képpel ment oda hozzájuk.
- Mi történt? - kérdezték mindketten egyszerre
Dr. Gilbert visszanézett, de Ian nem volt ott. Egy pillanatig meghökkent, majd odafutott, és az ablak tárva-nyitva volt. A szülők is odafutottak. 
- Hogyhogy nincs itt? És az ablak miért van nyitva? Talán Ian kiugrott? - kérdezte Emma értetlenkedve
- Nem, az nem lehet. Vagyis lehet, mert nincs sehol, szóval sok helyre nem mehetett. Szóval készüljenek fel a legrosszabbakra, mert... - ebben a pillanatban földbegyökerezett a lába - ... Ian nincs itt. Ezekszerint épségben megúszta, amin nem csodálkozom, mert most már biztos, hogy az a valami, ami megharapta, az egy vámpír volt. - mondta Dr. Gilbert
- Vámpírok? Na ne nevettessen. - mondta Eric
- Akkor vajon miért úszta meg? Ott kéne lennie lent holtan. - mormolta Dr. Gilbert
- Ian, ez egyáltalán nem vicces! Bújj elő! - kiáltotta Emma
- Szerintem hívjuk az FBI-t, mert így soha sem lesz meg. - ajánlotta Eric
- Ó, és maguk szerint elfogják hinni, hogy Ian leugrott és még mindig él? - méltatlankodott Dr. Gilbert
- Apa, anya! Dr. Gilbertnek igaza van - bukkant elő Ian testévre, Edward - Ezzel csak egy elmegyógyintézetbe zárnának titeket, és azzal előrébb nem vagyunk. 
- Uramisten! Mint két tojás! - torpant meg Dr. Gilbert
Erre mindenki nevetésre lett figyelmes. Senki sem tudta, hogy merről jön. Mindenki szívből szakadva menekült volna, de megmoccanni sem bírtak.
- Hát nem aranyos? Mindenki itt aggódik értem, amikor semmi bajom. - szólalt meg a szobából egy hang
- Ó, hát itt vagy? A frászt hoztad ránk! - mondta Emma
De még mielőtt megölelte volna Iant, ellökte magától. 
- Lám, lám, lám. Megakarsz halni? - kérdezte megváltozott hangon Ian
- Te meg miről beszélsz? - csodálkozott mindenki
- Nézzétek csak! Neki mintha nem kék lett volna a szeme. - állapította meg Edward
- Helyes észrevétel drága testvérkém... - bólintott Ian
És Ian magáhoztért a saját szobájában. 
- Szóval csak álmodtam ezt az egészet... - nyugodt meg Ian
- Végre felébredtél. Már nagyon aggódtunk. Egész végig amíg aludtál, furán viselkedtél, és többször megemlítetted a "vámpír" szót. - mondta Emma
- Komolyan? - nevetett fel Ian - De most el kell mennem, mert megígértem Jaspernek, hogy segíteni fogok neki valamiben. - hazudta az anyjának
Ian elindult, és ahogy álmában volt, elütött valakit. Nagyon meglepődött, de tudta, hogy mi lesz a vége, ezért nem állt meg. Félúton elkapta az FBI, és elvették a jogosítványát, majd otthagyták az út közepén. Ian káromkodott egyet, majd nem foglalkozva semmivel indult vissza Bostonba. Óvatosan próbált menni, nehogy megtörténjen az, amit álmodott. Alig ment 5 lépést, de már a nyakába harapott a vámpír. Viszont valami csoda folytán nem a kórházban ébredt fel, hanem valami különös barlangban.
- Aztamindenit - kiáltott fel, majd odament a barlang bejáratához. Megdöbbenve látta, hogy sötét van. Ránézett az órájára, ami este 11 órát mutatott. - Bakker, ha nem jutok haza időben, fél Boston leszedi a fejemet... - Ian megfogta a nyakát, és elrettent - Bár nem hinném, hogy bárki is hozzám merne nyúlni. Na jó. Hát akkor irány Boston! De várjunk csak... Aki idehozott, annak nem kellett volna legalább felköszöntenie? Egyáltalán hol vagyok? - értetlenkedett Ian
- Hahó! - szólalt meg egy hang - Én vagyok az aki átváltoztatott téged. A nevem Jess, Jess Taylor.
Ian csodálkozva nézett rá, majd megszólalt:
- Te...te...úristen. - majd összeesett
- Na várjál csak. Nehogy itt halj meg nekem, előtte még... - csodálkozva nézte a földön fekvő Iant, aki meg sem mozdult - Hahó! Hát ez nem igaz... Kipurcant. - Jess sóhajtott egyet majd otthagyta Iant, aki éppen abban a pillanatban mozdult meg.
- Állj csak meg te rohadék. Miért változtattál át? Egyáltalán te mióta vagy itt? - kíváncsiskodott Ian
- Hogy mióta? 1721. óta. - válaszolta Jess
Erre hangokat hallottak és Jess belökte a barlangba Iant, hogy ne látszódjon. Egy lány tévedt erre. 
- Szia. Caroline vagyok. Te új vagy itt? Még nem láttalak. 
- Szia. Hát újnak nem mondhatom magamat, de... - elgondolkozott - most el kell mennem. Ezer bocsi.

roh@dt jó!! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, Alexis_0504
2011. február 19. 10:51 #8389
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Idézet (Alexis_0504 @ 2011.02.19. 10:50)
rájööttél  rohog.gif  rohog.gif

rendesen rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Alexis_0504
2011. február 19. 10:51 #8390
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

Idézet (Anett vok @ 2011.02.19. 10:48)
XD zápor van?  laugh.gif

xDD még szép. tongue.gif tongue.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Pixie Buue
2011. február 19. 10:51 #8391
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ruha Réka @ 2011.02.19. 10:51)
roh@dt jó!! thumbsup.gif

jaj köszönöm. blush.gif
bár horrornak indult de vígjáték lett.. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Pixie Buue, Anett vok, Ruha Réka
2011. február 19. 10:52 #8392
- törölt felhasználó -    
milyen idő van nálatok? unsure.gif blink.gif
2011. február 19. 10:52 #8393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Producer haver @ 2011.02.19. 11:17)
Megveszem ezt a könyvet 1.000.000. dollárért!

de jó egyeseknek rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, Alexis_0504, Ruha Réka, suichi19
2011. február 19. 10:52 #8394
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Idézet (Anett vok @ 2011.02.19. 10:52)
milyen idő van nálatok?  unsure.gif  blink.gif

hideg reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Ruha Réka
2011. február 19. 10:53 #8395
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

bocsi, de mennem kell. sad.gif sad.gif szerdán a sajátomról leszek. véégre. wub.gif Anett vok: pörgesd akkor előre az időt _nevet.gif holnapra szerdát akarok. tongue.gif sziiasztok wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Pixie Buue, Anett vok, Alexis_0504
2011. február 19. 10:53 #8396
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ruha Réka @ 2011.02.19. 10:53)
bocsi, de mennem kell. sad.gif  sad.gif szerdán a sajátomról leszek. véégre. wub.gif Anett vok: pörgesd akkor előre az időt _nevet.gif holnapra szerdát akarok. tongue.gif sziiasztok wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

szia! megígérem,hogy holnap szerda lesz! _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Ruha Réka, ivonn a demi fan, Pixie Buue
2011. február 19. 10:54 #8397
Ruha Réka
Ruha Réka
visszatérő vendég

Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.02.19. 10:52)
de jó egyeseknek  rohog.gif

xD rohog.gif még mindig elvagy. de nem unod?? na mind1. szerdán leszek. wub.gif sziasztok wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Anett vok, Pixie Buue, ivonn a demi fan
2011. február 19. 10:54 #8398
- törölt felhasználó -    
na én megyek tovább alkotgatni. majd később leszek. sziasztok. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, ivonn a demi fan
2011. február 19. 10:54 #8399
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Idézet (zs @ 2011.02.19. 10:52)
utálom a ribit,téged szeretlek wub.gif

én is rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Alexis_0504
2011. február 19. 10:54 #8400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szeretlek nagyon @ 2011.02.19. 10:53)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Én is téged! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Pixie Buue
1018 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!