Idézet (mano2 @ 2011.04.04. 00:00)
Én úgy tudtam, hogy úgy hiteles és végig úgy volt a ValóVilág történelmében, hogy nem mutattak képet a százalékhoz, ennek ellenére nem értem most mi történt.
Ezt találtam és érdekes. Nem szurkolok senkinek, nem is nézem, nem tudom. Csak érdeklődöm, hogy akkor hogy is van ez?

Hagyjuk már ezt. Nem feltétlenül azért volt ez, mert a vezetők Évát akarták győztesnek. Biztos vagyok benne, hogy meg van rendezve, átlátom, hogy miért volt ez a tegnapi eredménymutatás. Szerintem közel nem ennyi volt az igazi eredmény. egyszerűen tudták a vezetők, hogy Éva rajongói azt hiszik, Éva biztos továbbjutó, és nem szavaznak. Vagy ha szavaztak is: el akarták érni, hogy még sokkal több SMS-t nyomjanak. De hogy ez ne legyen olyan feltűnő, nem nyerhetett Éva nagy fölénnyel. Szinte biztos vagyok benne, hogy így történt. És hogy miért nézem, ha mindezt így gondolom? Mert egyszerűen nevetek a sok bolondon odabenn, és igen, kövezzenek meg, de ezen mainpulált emberek közül páran a szívemhez nőttek (néhányat meg utálok).