OFFTopic VIII.
2011. február 06. 20:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (rebecca @ 2011.02.06. 20:02)
A vita után tényleg csak 30 nap volt, joe_r is írta, hogy 30 napot kapott. 
Update: tudom, hogy egyesek itt mindenféle összeesküvés elméleteket gyártanak, ezért elejét veszem az egésznek.
Valóban, először csak 30 napra tiltottam ki Rileah-t. De úgy tűnik, hogy nem értette meg a célzást, ezért visszaregelt msá néven, majd később ismét. Mindezekért együttesen, és a korábban felsoroltakért végleg kizárásra került az oldalról.
Harminc nap leteltével újra visszaregisztrálhat, de addig törölni fogunk minden újabb nick-et, ami hozzá kapcsolódik.
Ha csak megpróbálnám felsorolni az összes indokot, ami eddig vezetett, az több oldalra rúgna.
Szóval, akinek ez nem tetszik, az nyugodtan indítson ellenem lejárató kampányt, vagy bármit. Állok elébe, de nem szoktam a levegőbe beszélni, és ezt sajnos most be is kellett bizonyítanom. Pedig nem terveztem. Nem úgy ébredtem reggel, hogy azon agyaltam, ma kit tiltok ki akár napokra, akár végleg.
2011. február 06. 20:15
20:10 perckor megyek
Amúgy, ha zavarok valaki nyugodtan szóljon.
Amúgy, ha zavarok valaki nyugodtan szóljon.
2011. február 06. 20:16
Idézet (joe_r @ 2011.02.06. 20:10)
Update: tudom, hogy egyesek itt mindenféle összeesküvés elméleteket gyártanak, ezért elejét veszem az egésznek.
Valóban, először csak 30 napra tiltottam ki Rileah-t. De úgy tűnik, hogy nem értette meg a célzást, ezért visszaregelt msá néven, majd később ismét. Mindezekért együttesen, és a korábban felsoroltakért végleg kizárásra került az oldalról.
Harminc nap leteltével újra visszaregisztrálhat, de addig törölni fogunk minden újabb nick-et, ami hozzá kapcsolódik.
Ha csak megpróbálnám felsorolni az összes indokot, ami eddig vezetett, az több oldalra rúgna.
Szóval, akinek ez nem tetszik, az nyugodtan indítson ellenem lejárató kampányt, vagy bármit. Állok elébe, de nem szoktam a levegőbe beszélni, és ezt sajnos most be is kellett bizonyítanom. Pedig nem terveztem. Nem úgy ébredtem reggel, hogy azon agyaltam, ma kit tiltok ki akár napokra, akár végleg.
Legalább 30 napon belül újra regisztrálhat, ezért nem örökre szól a tiltás! Szegény
1 felhasználónak tetszik:
Samantha
2011. február 06. 20:18
Idézet (Alexis @ 2011.02.06. 20:16)
Legalább 30 napon belül újra regisztrálhat, ezért nem örökre szól a tilgás! Szegény
!
Azért szegénynek milyen rossz lehet... 13.000 hsz nem semmi... plusz az adatlapjai amikért megküzdött (nehogy azt higgyétek, hogy Auburn-t saját céljaim miatt vállaltam el. csak tudom, hogy mennyire szerette volna és hogy meg kellett érte küzdeni)
2011. február 06. 20:18
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Idézet (Alexis @ 2011.02.06. 20:16)
Legalább 30 napon belül újra regisztrálhat, ezért nem örökre szól a tilgás! Szegény
!
De nekem most mondta, hogy örökre felhagy a starityvel kapcsolatos dolgokkal...Nem jön már vissza...Sajnálom .
Samantha
2011. február 06. 20:19
Idézet (TVDfan_ @ 2011.02.06. 20:18)
De nekem most mondta, hogy örökre felhagy a starityvel kapcsolatos dolgokkal...Nem jön már vissza...Sajnálom .
2011. február 06. 20:20
én visszahozom, nemhagyom hogy itthagyjon. persze megértem, mert az ő helyében énsem akarnék visszajönni, de nemakarom h nejöjjön vissza.
Samantha
2011. február 06. 20:20
Idézet (bellsiam @ 2011.02.06. 20:19)
Hali. Hú, gyerekek, kibszott jó névnap. 
Névnapod volt?
Sajnálom, ha rossz lett
De, mivel nem voltam itt reggel, csak mostanság érkeztem:
Boldog Névnapot
2011. február 06. 20:21
Miért? Én nem rég ismerem Rileahot, de minden nap itt volt és jól érezte magát, remélem visszajön!
2011. február 06. 20:21
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Idézet (lovefrance @ 2011.02.06. 20:20)
én visszahozom, nemhagyom hogy itthagyjon. persze megértem, mert az ő helyében énsem akarnék visszajönni, de nemakarom h nejöjjön vissza.
Új fórumot nyit majd...a nevét inkább csak priviben írnám le...
Samantha
2011. február 06. 20:22
Nos, mennem kell!
Sziasztok, holnap találkozunk!
Sziasztok, holnap találkozunk!
2011. február 06. 20:22
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Samantha @ 2011.02.06. 20:20)
Névnapod volt?
Sajnálom, ha rossz lett
Boldog Névnapot
Sajnálom, ha rossz lett
Boldog Névnapot
Ma van. Azért köszönöm.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.