Idézet (cassiecica @ 2011.03.09. 20:46)
de az OFF már nem OFF..és sose lesz a régi
Cassie nem veled van a baj

, viszont ezzel a sorral egymillió százalékban egyet értek! Most már teljesen csak ilyen "benézős" topiccá alakult, régen egész hétvégéken át olyan jókat lehetett beszélgetni! Tényleg megosztani az élményeket, együtt örülni, sírni, vigasztalni egymást. Tényleg szívesen jöttem fel ide és fel AKARTAM jönni, mert tudtam, hogy itt egy jó társaság vár.
Aztán ez az egész amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is illant. Az emberek elkezdték az újakat bántani, kiutálni, leosztani (abszolút érthetetlen okokból). Ez volt az első, itt már a modik morcosak voltak. Aztán jöttek a profil feltörések, majd nagy divatt lett a "törlöm magam" hisztéria is.

Aztán azóta volt aki 25x visszaregisztrált, volt aki nem, volt akit kitiltottak, volt aki már szimplán nem jön fel, mert "minek?".
Sajnos lassan tényleg így van... alig van valaki, aki van, az is csak bizonyos ember / emberek miatt jön, nem az egész OFF, az egész társaság miatt. Innentől kezdve pedig halott az egész dolog. Szomorú, mert sok embernek sok boldog percet okozott a topic, de mára minden varázsa elveszett. Unalmas. Ennek ellenére nagyon szeretem az itt lévő embereket és ez nem ellenük irányul, mert nem velük van a gond. Ez annak tudható be, hogy az oldalon a korosztály szint átlaga lesett valahova 10 körülire, az IQ-val együtt. Persze, hogy nem érezzük jól magunkat, ráadásul a társaság 75%-a már meg sincs vagy nem is a régi...
Én így gondolom.