VV Olivér lett a kiválasztott
2011. február 05. 23:27
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Remélem kiesik
2011. február 05. 23:35
hülye az Olivér
megnézném mit szólna,ha nem ő jönne vissza
megnézném mit szólna,ha nem ő jönne vissza
2011. február 06. 00:23
|
|
Hóvirág.búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 96942 offline
|
Úgyis azt akarta, hogy őt válasszák ki, nem? Mondjuk ezt úgy olvastam valahol, az elmúlt 3 hétben talán 2x néztem az összefoglalót. Az elején néztem inkább, de azt nem tudom miért
Az előzőeket se néztem. Én is tölthetném hasznosabb dolgokkal az időt...
(Amúgy az tényleg vicces, hogy az ilyen fórumokban, hozzászólásokban miken össze tudnak veszni! Elképesztő, komolyan! És semmi értelme...)
(Amúgy az tényleg vicces, hogy az ilyen fórumokban, hozzászólásokban miken össze tudnak veszni! Elképesztő, komolyan! És semmi értelme...)
2011. február 06. 08:09
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
VV így, VV úgy, már ez folyik a csapból is... elegem van. Max 2-3 részt láttam úgy, hogy max. 5 percig néztem, de az higgyétek el, nekem bőven elég volt. .. amit ők ott művelnek nem lehet eldönteni, hogy súgógépről nyomják az egészet, vagy azért szorult valaamennyi ész is beléjük. Jó, lehet, hogy van köztük olyan, aki nem játsza feleslegesen az eszét .. sorry, tudom, hogy sokan nézitek, de én is el akartam mondani a véleményemet..
2011. február 06. 08:43
jaaaj vigye ki a Bécit, tuti, kint hagyja!!
GO OLIVÉR!!! Hagyd kint azt a nagyképű majmot! ^^
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2011. február 06. 08:59
Idézet (mikeyla @ 2011.02.05. 22:26)
Remélem nem Bécit viszi magával...
én is így vagyok
2011. február 06. 09:17
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Ezt olvashatjuk a valovilag.hu oldalon is.Semmi bajom nem lenne a VV-s cikkekkel, ha az oldal maga is a showwal foglalkozna.De ez egy sztáros oldal!Könyörgöm, minek ide valóságshow cikk?
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. február 06. 09:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Oli a legjobb. ^^
2011. február 06. 09:48
Hát...nem is tudom.
Nekem jó úgy ha ő megy
De mindig őt válasszák !!
Nekem jó úgy ha ő megy
De mindig őt válasszák !!
2011. február 06. 09:50
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
x maite x , nemcsak te látod úgyhogy kezd kialakulni Olivér és Anikó között 'valami'. csak szegény Enikő[Olivér barátnője] most gondoljatok bele milyen rossz lehet már neki? :S
és ha Bécit viszi ki Olivér, akkor hajráá Béci.
és ha Bécit viszi ki Olivér, akkor hajráá Béci.
2011. február 06. 09:51
Ha kivinné Bécit nem tudni h visszamegy sztem. De annyira hangoztatta h Bécit akarja kivinni, pedig ők ketten a kedvenceim!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.