ezvan.. de elég fura
Rihanna nyilvánosságra hozta erotikus képeit
2011. február 06. 15:39
én régebben bolondultam Rihannáért.a Good Girl Gone Bad CD-je szerintem nagyon jó és a hangja benne...egyszerűen szavakat sem találok rá.de mióta stílustváltott,azóta egyre sz@rabb és sz@bb számai vannak.ez az Only Girl (In The World)-el kezdődött.az utolsó három száma egyenlő a nullával.az a baj hogy már ő is úgy gondolja hogy csak az a lényeg hogy felénekel egy dalt,és jöhet a következő és a következő...és amit addig csinált az gyakorlatilag semmit sem ér. az utolsó három számának nem volt semmi mondtano valója csak a tömeggyártás miatt lettek csinálva.hogy miél több és több legyen neki.ez az egész mizéria azóta van mióta (és már megint vele jövök) Lady GaGa megjelet.egyszerűen úgy érzik hogy azzal hogy ilyen extra vagáns stílusuk van,többet lehet vele "kaszálni" mint ha normális számokat csinálnának.és ez a baj hogy mostanában erre van kereslet.egyszerűen szánalmas hogy ilyenek az emberek.olyan mintha azt ha azt gondolnák hogy csak akkor szeretik őket ha úgy viselkednek mint a szajhák.
2011. február 06. 16:12
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Elegem van már Rihanna nagyképűségéből most legalább megmutatta hogy valójában milyen.És azzal nem értek egyet hogy csinosabb gagánál!!
2011. február 06. 16:20
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
valentina: Azért tény,hogy csinosabb Gaga-nál,mert szerintem,és ez az én véleményem,hogy talán az egyik legcsúnyább popsztár napjainkban. Ezzel nem akarok rajongókat megbántani,de én így látom. Főleg a sima képeit elnézve..még az orrplasztikája sem dobott sokat rajta.
Rihanna meg tényleg elhülyül ezzel akülsővel főleg. Az umbrellás korszakában nézett ki igazán jó. De már piros haj,meg széttetovált test,nekem nem jön be.
És most ezek a fotó? Jó elnézném szexisem meg minden,de ez már régen nem arról szól!
Rihanna meg tényleg elhülyül ezzel akülsővel főleg. Az umbrellás korszakában nézett ki igazán jó. De már piros haj,meg széttetovált test,nekem nem jön be.
És most ezek a fotó? Jó elnézném szexisem meg minden,de ez már régen nem arról szól!
2011. február 06. 16:46
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Ez most meglepett 
De mindenki úgy éli az életét,ahogyan akarja...ha Rihanna így,legyen!
De mindenki úgy éli az életét,ahogyan akarja...ha Rihanna így,legyen!
2011. február 06. 16:51
Idézet (LULUPeas @ 2011.02.06. 15:39)
én régebben bolondultam Rihannáért.a Good Girl Gone Bad CD-je szerintem nagyon jó és a hangja benne...egyszerűen szavakat sem találok rá.de mióta stílustváltott,azóta egyre sz@rabb és sz@bb számai vannak.ez az Only Girl (In The World)-el kezdődött.az utolsó három száma egyenlő a nullával.az a baj hogy már ő is úgy gondolja hogy csak az a lényeg hogy felénekel egy dalt,és jöhet a következő és a következő...és amit addig csinált az gyakorlatilag semmit sem ér. az utolsó három számának nem volt semmi mondtano valója csak a tömeggyártás miatt lettek csinálva.hogy miél több és több legyen neki.ez az egész mizéria azóta van mióta (és már megint vele jövök) Lady GaGa megjelet.egyszerűen úgy érzik hogy azzal hogy ilyen extra vagáns stílusuk van,többet lehet vele "kaszálni" mint ha normális számokat csinálnának.és ez a baj hogy mostanában erre van kereslet.egyszerűen szánalmas hogy ilyenek az emberek.olyan mintha azt ha azt gondolnák hogy csak akkor szeretik őket ha úgy viselkednek mint a szajhák. 
egyetértek..
2011. február 06. 16:54
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
durva...
2011. február 06. 17:05
Nagyon gázok..Hogy képes egy ember ilyen képeket készíteni magáról??!
2011. február 06. 17:05
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
hát sztem elég ronda...
2011. február 06. 19:08
Én az új klipjei és számai óta tudom hogy megőrült...de ilyet
2011. február 06. 20:37
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem hiszem el
Én már csak Beyoncéban bízok! Remélem ő nem fog így meghülyülni, és mindent feláldozni a sikerért! És én különben nem lennék annyira büszke ezekre a képekre! Nem egy bombázó!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: