Rihanna nyilvánosságra hozta erotikus képeit
2011. február 06. 11:33
Na ezt nem néztem volna ki belőle. Az a baj, hogy még nyilvánosságra is hozza...
2011. február 06. 11:53
Egyre jobban kezdem megutálni a csajszit... ez nagyon nem menő, riri :/
2011. február 06. 13:09
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
én szeretem rihannát, szuper csinos, tehetséges, de egyre több olyan dolgot csinál amit nem kéne. Már elég egoista lett és elszállt magától... Nem egyszer hallottam ezt, meg olvastam ... Eléggé sokat képzel magáról. Lehet hogy igaz az a beszólás h lehet Lady Gaga több Cd-t ad el, nekem viszont jobb a testem, de azért iet én nem mondtam volna ... Csak csinálja, ő baja lesz. én kezdek belőle kiszeretni.
2011. február 06. 14:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
ez a csaj egyre rosszabb lesz...régebben sem szerettem annyira de most már nagyon utálom :S
2011. február 06. 14:45
nem kéne lady gagaról így beszélnie mert szerintem sokkal külömb mint ő a tehetségről meg nem is beszélve gaga mindenben jobb nála és ő ezt tudja is
2011. február 06. 14:47
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
télleg kezd egyre rosszabb lenni! csak ne süllyedlyen lady gaga szint közelébe sem!!! o.O
2011. február 06. 15:07
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Jobban röhögök a hozzászólásokat olvasgatva, mintha a retek klub sóder műsorát meg annak a díszes humoristáit hallgatnám...
R.I.P. HQP, ez a Starity röhej lett már sajnos...
R.I.P. HQP, ez a Starity röhej lett már sajnos...
2011. február 06. 15:34
Majdnem minden sztár ezt csinálja.Kezd unalmassá ez a sok vetkőzés...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: