Az énekesnő nem számított arra, hogy akusztikus albuma ekkora sikerre tesz szert – tudtuk meg egy Costa Rica-i internetes magazinban közölt interjúból, a közép-amerikai országban ugyanis a Primera fila szintén aranylemez lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía nem számított a Primera fila sikerére
2011. február 05. 12:32
2011. február 05. 12:53
Meglátszik milyen a zeneipar manapság. Az igazi sztárok albumait még most is megveszik az emberek, a kis semmilyen sztárokét pedig letöltik.
Gratulálok Thalíának!
2011. február 05. 13:54
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.02.05. 13:39)
fa*omat már ezzel a Thalía-val miért van mindig tele vele a Starity??
kb. mindennap van róla hír?!!!
mondjuk le*arom, mert azt se tudom, hogy ki.
Azt hiszem neked itt véged.
2011. február 05. 14:49
dave095 igazad van:D Egyébként meg nagyon örülök Thalynak, hisz igazán megérdemli... egyébként nekem is a Cómo a kedvencem:D
2011. február 05. 15:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez fantasztikus hír!!! El sem hiszem! Thalíának egy akusztikus album kellett ahhoz, hogy észrevegyék a tehetségét és hogy ilyen hatalmas sikert érjen el... Úgy örülök neki! Remélem 2x gyémánt lesz nemsokára, és hogy az új albuma is legalább ilyen sikeres lesz..!
Sparksfly: érdekes, nekem meg úgy tűnik, hogy Dzsásztínbíberről, Szelénagomezről meg Májliszájruszról van naponta hír, Thalíáról jó esetben is átlagosan heti egy. Nézd meg az adatlapját (ha amúgy sincs fogalmad róla, hogy ki ő) és nézd meg az összes cikk mennyiséget, ami róla íródott: elenyésző a diznisztárokhoz képest. És egyébként veled ellentétben én örülök annak, hogy legalább hetente egyszer olyan hírességről is olvashatok itt, aki TÉNYLEG LETETT MÁR VALAMIT ARRA A BIZONYOS ASZTALRA...
Sparksfly: érdekes, nekem meg úgy tűnik, hogy Dzsásztínbíberről, Szelénagomezről meg Májliszájruszról van naponta hír, Thalíáról jó esetben is átlagosan heti egy. Nézd meg az adatlapját (ha amúgy sincs fogalmad róla, hogy ki ő) és nézd meg az összes cikk mennyiséget, ami róla íródott: elenyésző a diznisztárokhoz képest. És egyébként veled ellentétben én örülök annak, hogy legalább hetente egyszer olyan hírességről is olvashatok itt, aki TÉNYLEG LETETT MÁR VALAMIT ARRA A BIZONYOS ASZTALRA...
2011. február 05. 16:04
Ha nem jó el lehet menni.
2011. február 05. 16:15
Ezzel csak azt árultad el magadról, hogy akkora bunkó vagy, mint a ház. Bizonyára ezt a stílust tanultad az iskolában a kedves osztálytársaidtól. Gratulálok hozzá!
2011. február 05. 17:19
|
|
kakaospalacsintaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133492 offline
|
sparksfly nagyon értelmes ember lehetsz mert azt mindenki megérti,hogy nem szereted Thalíát de az,hogy azt sem tudod ki ő és így mondasz véleményt az szánalmas.. Egyébként felvilágosítalak Thalía a a 21. század legjobb és legnépszerűbb latin amerikai előadója és egykor színésznője az egész világon ismert. Most már csak a jó modorral kell,hogy felvilágosítsanak téged..
Egyébként gratulálok Thalíának !
Egyébként gratulálok Thalíának !
2011. február 05. 17:45
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Gratula-Matula neki, hiszen megérdemli.Valóban fantasztikus énekesnő, és jó színésznő is.
2011. február 05. 17:50
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Amúgy sparksfly nekem már rég égett volna a pofám, ha ilyeneket írtam volna.Először is, ha nem ismered miért nézed meg a cikket?Ahelyett, hogy ilyen hozzászólásokra pazarlod az időt, írhatnád a házidat
Vedd egy kicsit észre magad, és 13 évesen még ne káromkodj..-
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2011. február 05. 18:34
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Gratula Thalia!
Megérdemled mert egy csodás és tehetséges énekesnő vagy!
Megérdemled mert egy csodás és tehetséges énekesnő vagy!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.