Baukó Éva "VV Éva" - Vegyes képek
2011. február 05. 00:19
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (x maite x @ 2011.02.05. 00:09)
Szép nő.

Igen. Én nagyon csípem, bár sokaknak nem tetszik a stílusa. Szerintem egyáltalán nem kétszínű. Mindig megmondja a véleményét, és ezt bírom benne.
2011. február 05. 10:30
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.02.05. 10:21)
Jajj, az az Ildi.
Nem is értem, hogy került be a játékba. 
Szerintem csak azért, mert nagyon jó volt a bemutatkozó filmje. Mondjuk az tényleg nagyon jóra sikerült. Nem tudom, láttátok-e, de én nagyon röhögtem rajta
2011. február 05. 18:53
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Nekem Éva a kedvencem a VV-ből
Szókimondó és őszinte, és a barátai szerintem tényleg számíthatnak rá, sajnálom, hogy a "fantasztikus" hatos ott kavarta közte és Szandika között a sz*rt
Éván tényleg látszik, hogy szeretné ha az emberek kedvelnék őt, és a villalakókban főleg az idegesít, hogy mindig őt szidják meg bántják! senki sem tökéletes emberek...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

6 felhasználónak tetszik: