Patai Anna magántanuló lett
2011. február 05. 11:57
Ez aztán a nagy hír! Könyörgöm, nem sokkal vagyok idősebb ennél a kiscsajnál, de több inteligencia szorult belém. Különben is egy 11 éves kislánynak, aki még az általánost sem fejezte be, hogy lehetnének rajongói?
2011. február 05. 14:31
Most komolyan... talán a kedves szülőknek kellene észnél lenni, nem?
Elhiszem, hogy 5 év múlva senki nem fog emlékezni rá, és most kell kihasználni a lehetőségeket, na de le merem fogadni, hogy nem tud normálisan írni - olvasni sem
Talán először ez lenne a feladata, hogy legalább az általánost járja ki... Lehet én vagyok nagyon maradi, de 11 évesen semmi keresnivalója nincs a színházba mint "színésznő", illetve nem magántanulóként kell végigbukdácsolni az általánost
1 felhasználónak tetszik:
anna21
2011. február 05. 14:49
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Cynthia szeirntem azért tud normálisan írni és olvasni 11 évesen avgyis tuti. Amugy szerintme semmi baj nincs azzal h magántanuló. Gondoljatok bele Miley is 11 évesen kezdt eő is amgántanuló volt sneki sem ítélte el őt mert sikeres akkor Annával miért csinyáljátok? szerintem semmi baj a kis csajjal aranyos jó énekes színészkedni emg még nem láttam szóval azt nemt udom. De szerintem semmi baj nicns azzaal, hogy magántanuló
Hajrá Anna! Ha tanul akk semmi baj nincs. Az egyetlen abj szerintem, hogy igy nem elsznek barátai. Amugy emg szerintem inkább vegyetek róla példát ő megvalósította az álmát 11 évesen. És mellesleg né sem vagyok nagy rajongó már cska azér tis mert nagyobb vagyok de bocs msot a többdégnek nincs giaza.
Erika120
2011. február 06. 16:32
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
hát, ez már volt jó régen a tévében. Ha jól tudom az Aktív-ban.
2011. február 07. 10:36
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
járja ki az általánost meg legyen 16 éves...talán akkor felfigyelnek rá...jó mondjuk most is mert kicsi...ha nagy lesz,a hangja sem lesz ilyen szar gyerekes és tuti h mások is szívesen fölkarolnák...de addig lehet még bármi...elmenne a hangja...akkorát röhögnék xD megbukik vagy bármi lehetne...
Erika120
2011. február 11. 14:25
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Csilla19
Cynthia szeirntem azért tud normálisan írni és olvasni 11 évesen avgyis tuti. Amugy szerintme semmi baj nincs azzal h magántanuló. Gondoljatok bele Miley is 11 évesen kezdt eő is amgántanuló volt sneki sem ítélte el őt mert sikeres akkor Annával miért csinyáljátok? szerintem semmi baj a kis csajjal aranyos jó énekes színészkedni emg még nem láttam szóval azt nemt udom. De szerintem semmi baj nicns azzaal, hogy magántanuló smilee.gif Hajrá Anna! Ha tanul akk semmi baj nincs. Az egyetlen abj szerintem, hogy igy nem elsznek barátai. Amugy emg szerintem inkább vegyetek róla példát ő megvalósította az álmát 11 évesen. És mellesleg né sem vagyok nagy rajongó már cska azér tis mert nagyobb vagyok de bocs msot a többdégnek nincs giaza.
teljesen igazad van, én szurkolok neki
remélem sikeres karrierje lesz.
Cynthia szeirntem azért tud normálisan írni és olvasni 11 évesen avgyis tuti. Amugy szerintme semmi baj nincs azzal h magántanuló. Gondoljatok bele Miley is 11 évesen kezdt eő is amgántanuló volt sneki sem ítélte el őt mert sikeres akkor Annával miért csinyáljátok? szerintem semmi baj a kis csajjal aranyos jó énekes színészkedni emg még nem láttam szóval azt nemt udom. De szerintem semmi baj nicns azzaal, hogy magántanuló smilee.gif Hajrá Anna! Ha tanul akk semmi baj nincs. Az egyetlen abj szerintem, hogy igy nem elsznek barátai. Amugy emg szerintem inkább vegyetek róla példát ő megvalósította az álmát 11 évesen. És mellesleg né sem vagyok nagy rajongó már cska azér tis mert nagyobb vagyok de bocs msot a többdégnek nincs giaza.
teljesen igazad van, én szurkolok neki
Erika120
2011. február 18. 13:23
.....ha velem lenne ez.....én mennék suliba..khmmm....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.