Hugh Hefner három exbarátnője közül Bridget Marquardtról hallani a legkevesebbet – pedig ő sem pihen, sőt, két új projekt van a tarsolyában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bridget Marquardt újra a tévében?
2011. február 04. 17:27
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
2011. február 04. 17:32
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én őt tartottam a legnormálisabbnak az összes közül. De még így sem mondható rá, hogy teljesen százas. :/
2011. február 04. 18:41
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Ő volt a kedvencem a három lány között és nagyon örülök és kiváncsi is vagyok rá!
2011. február 04. 19:03
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Még a sorozatban nem bírtam,de mostmár nagy favorit.Nagyon kedves,és nem olyan buta,ahogy egy Hefner barátnőtől elvárhatnánk...
2011. február 04. 19:29
nem nagyon bírom ezeket a playboy nyuszikákat
nem hiszem, hogy azon kívül, hogy a szilikonos melleit mutogatná értene bármi máshoz is .. de végül is kitudja, nem ismerem személyesen..
amúgy meg ezt a valóságshow ötletet, hogy körbeutazza a földet és megismeri a kultúrákat, valószínűleg Jessica Simpson tv műsoráról vette..
amúgy meg ezt a valóságshow ötletet, hogy körbeutazza a földet és megismeri a kultúrákat, valószínűleg Jessica Simpson tv műsoráról vette..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: