"A szakértők konferenciáján megbeszéltek alapján egyértelmű és közös az a vélemény, hogy ami azen a problémán a közeljövőben változtathat, az nem más, mint Lady Gaga új albuma, a Born This Way."
Ez inkább szomorú és szánalmas, ha egyáltalán igaz.
"A probléma elsősorban a Universal Music Group, a Sony Music Entertainment, a Warner Music Group és az EMI kiadókat érintik"
Ki mást érintene, ha rajtuk kívül nincs is több nemzetközi szintű kiadó.
A helyesírásra meg kérném kicsit jobban odafigyelni, ez főleg a cikkíróknak szól, ez is tele volt hibákkal.
Lady Gaga megmenti a zeneipart?
2011. február 04. 15:46
2011. február 04. 15:58
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
@El Mexicano
mivel eltűnt a szerkesztés opció a már megírt, de még nem publikált felületen, így nem tudtam kijavítani a hibáimat... "kérném kicsit jobban odafigyelni" a kezelőfelületek helyes működtetésére, ez főleg a szerkesztőknek szól.
mivel eltűnt a szerkesztés opció a már megírt, de még nem publikált felületen, így nem tudtam kijavítani a hibáimat... "kérném kicsit jobban odafigyelni" a kezelőfelületek helyes működtetésére, ez főleg a szerkesztőknek szól.
2011. február 04. 16:01
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
btw. Nyílván Gaga egyedül nem képes orvosolni ezt a problémát, viszont napjainkban ő a legnagyobb olyan globális híresség, aki a világ minden pontján ismert és aki a legnagyobb rajongó táborral rendelkezik, ha már csak a facebook 'ismerőseinek' számából indulunk ki és ha még csak a töredékük fogja megvásárolni a lemezt, akkor is hatalmas lesz ezen eladások száma.
2011. február 04. 16:04
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Az biztos, h ettől a lemeztől várják a legnagyobb profitálást, de azt kétlem, h csak ettől!
de ez nem túl meglepő számomra. ő olyat alkot amire mind kíváncsiak vagyunk!
Akik most lehurrogják azok is megfogják hallgatni a BTW-t, méghozzá az első 4-5 napjában
de ez nem túl meglepő számomra. ő olyat alkot amire mind kíváncsiak vagyunk!
Akik most lehurrogják azok is megfogják hallgatni a BTW-t, méghozzá az első 4-5 napjában
2011. február 04. 16:09
"Nyilván Gaga egyedül nem képes orvosolni ezt a problémát, viszont napjainkban ő a legnagyobb olyan globális híresség..."
Hát épp ez a probléma. Oké, tudom, hogy ízlések és pofonok, mielőtt még letámadnátok, de sajnos azt kell mondjam, szomorú, hogy itt tart a világ. És nem egy olyan valaki a leghíresebb és a legnépszerűbb, aki a tehetsége és a zenéje miatt az, nem pedig azért, mert úgy viselkedik, mint egy nem normális.
Hát épp ez a probléma. Oké, tudom, hogy ízlések és pofonok, mielőtt még letámadnátok, de sajnos azt kell mondjam, szomorú, hogy itt tart a világ. És nem egy olyan valaki a leghíresebb és a legnépszerűbb, aki a tehetsége és a zenéje miatt az, nem pedig azért, mert úgy viselkedik, mint egy nem normális.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 04. 16:10
|
|
bionic_fameúj tag |
|
@Robsten
2010-ben Gaga albuma fogyott a legnagyobb számban (The Fame Monster) úgy, hogy nem is az évben, hanem még 2009-ben adta ki a lemeztm úgyhogy nem hinném, hogy a BTW-t csak 2 hónapig fogják vásárolni.
2010-ben Gaga albuma fogyott a legnagyobb számban (The Fame Monster) úgy, hogy nem is az évben, hanem még 2009-ben adta ki a lemeztm úgyhogy nem hinném, hogy a BTW-t csak 2 hónapig fogják vásárolni.
2011. február 04. 16:10
Idézet (bionic_fame @ 2011.02.04. 16:01)
és aki a legnagyobb rajongó táborral rendelkezik
No-no.
Michael Jackson-t és a dél-koreai Tong Vfang Xien Qi/Tohoshinki csapat (akik a Guinnes Rekordok könyvében vannak jegyezve) tartják a legnagyobb számú rajongótábor címet.
A facebook lájk nem egyenlő az igazi rajongókkal.
2011. február 04. 16:15
|
|
bionic_fameúj tag |
|
@El Mexicano
Értem az álláspontodat, én is az a fajta hallgató vagyok, aki a minőségre ad és pont ezért lep meg a véleményed: Az egy dolog, h húsruhát hord, bugyiban szaladgál a városban és botrányos videókat készít, de szerintem vitathatatlan a tehetsége. Javaslom, hogy nézz meg pár akusztikus élő felvételt tőle. Emellett ő írja saját szövegeit amiről még a nagyöregek is(Sex Pistols, Kiss, Elton John) elismerően beszélnek. Továbbá, kitűnő retorikai képességekkel is rendelkezik, olyan megnyerően szónokol és kommunikál az emberekkel, hogy garantáltan eléri a célját (lásd. DADT törvény eltörlése) és még sorolhatnám az érdemeit sokáig
Értem az álláspontodat, én is az a fajta hallgató vagyok, aki a minőségre ad és pont ezért lep meg a véleményed: Az egy dolog, h húsruhát hord, bugyiban szaladgál a városban és botrányos videókat készít, de szerintem vitathatatlan a tehetsége. Javaslom, hogy nézz meg pár akusztikus élő felvételt tőle. Emellett ő írja saját szövegeit amiről még a nagyöregek is(Sex Pistols, Kiss, Elton John) elismerően beszélnek. Továbbá, kitűnő retorikai képességekkel is rendelkezik, olyan megnyerően szónokol és kommunikál az emberekkel, hogy garantáltan eléri a célját (lásd. DADT törvény eltörlése) és még sorolhatnám az érdemeit sokáig
2011. február 04. 16:20
Szerintem csak figyelemfelkeltés amit csinál..Egyáltalán nem bírom. a hangja még talán el is menne de semmi értelme a számainak..és fel sem kapták volna ha a megjelenése nem lenne botrányos. emelett még nem is szép.
2011. február 04. 16:24
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
El Mexicano
Nem az a probléma amit te írsz, mert Lady Gaga hatalmas tehetséggel rendelkezik..és eleinte ő is próbált egyszerű énekesként befutni, de arra manapság nem figyelnek fel az emberek. Ő tudta, h ide több kell az egyszerű tehetségnél. Napjainkban szinte ő az egyetlen aki remekül kombinálja a polgárpukkasztást a tehetségével..ennyi a titka
Nem az a probléma amit te írsz, mert Lady Gaga hatalmas tehetséggel rendelkezik..és eleinte ő is próbált egyszerű énekesként befutni, de arra manapság nem figyelnek fel az emberek. Ő tudta, h ide több kell az egyszerű tehetségnél. Napjainkban szinte ő az egyetlen aki remekül kombinálja a polgárpukkasztást a tehetségével..ennyi a titka
2011. február 04. 16:44
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
azért Gaga nem az Isten, hogy ő mindent megmenthetne..
ne túlozzunk. amugy meg csak annyi, ha valaki rajong vagy szereti az adott előadót, akkor megveszi az albumát, ezzel is támogatva őt!
2011. február 04. 17:23
Tehetséges vagy nem? Teljesen mindegy, mert 1 album/1 énekes nem menti meg a zeneipart, akár tehetséges/akár nem ...
2011. február 04. 17:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (bionic_fame @ 2011.02.04. 16:01)
ő a legnagyobb olyan globális híresség, aki a világ minden pontján ismert és aki a legnagyobb rajongó táborral rendelkezik
False...
2011. február 04. 17:33
hűűha, micsoda vita folyik itt
én úgy vagyok Gagával, hogy nekem minden száma nagyon tetszett, de nem vagyok nagy fan.. szóval úgy elvagyok a zenéjével. ennyi:D
én úgy vagyok Gagával, hogy nekem minden száma nagyon tetszett, de nem vagyok nagy fan.. szóval úgy elvagyok a zenéjével. ennyi:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.