Kétségbe sem vonható Istenes Bence, azaz Ben humora és pozitív hozzáállása a dolgokhoz. Kicsit sem ijedt meg, hogy nem hosszabbították meg VIVA TV-s szerződését, hiszen az RTL már akkor is vadászta. Valószínűleg Balázs múltjából indultak ki...
A teljes cikkhez kattints ide!
Istenes Bence az új Sebestyén Balázs?
2011. február 04. 11:26
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
dave095 igazad van ^^
2011. február 04. 11:27
Akkor is: ez a Ben legalább nem tapló, mint a Bálázs!
2011. február 04. 11:33
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nem értem miért kell mindig rosszra gondolni...Én úgy vélem benn nagyon tehetséges és nagyon szeretem őt a képernyőn és igen tényleg olyan mint Balázs csak pár évvel fiatalabb kiadásban.
Hajrá Bence
Hajrá Bence
2011. február 04. 11:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Dave095-nél a pont, ezt már én is többször leírtam. Amúgy meg miért akarja koppintani Balázs humorát és stilusát? Neki nincs? Miért kell megint a másikat majmolni?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 04. 11:45
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
nevetség ez az egész "műsorvezetői" dolog itt Mo.-on! ezek a celebek? nyomorult, semmirevaló műsor egy ua. műsorvezető-párossal mint ez meg a társa!
nem Wiwa! hanem VIVA a televízió csatorna neve!
nem Wiwa! hanem VIVA a televízió csatorna neve!
2011. február 04. 11:46
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
Én bírtam a Vivánál is, de most nem látom annyit, mivel amikor megy a Nekedvaló akkor én még tanulok :S De néha néh azért elcsípem a műsort, de eddig én nem is gondoltam arra, hogy hasonlít a Balázsra
2011. február 04. 11:54
én mind a kettőjüket tehetséges és humoros műsorvezetőnek tartom.
2011. február 04. 12:33
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Biztos, hogy volt egy "kis" protekció, de ennek ellenére tehetséges a srác, be kell látni...nem dadog,nem őőőő-zik és kivágja mindenből magát rendesen...Szerintem ez a lényeg...
2011. február 04. 13:08
Szerintem nem hasonlítanak csak azért mert ugyan onnan indultak.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.