Enrique Iglesias: „Britney egy túlélőművész”
2011. február 04. 16:21
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2011.02.04. 10:43)
szerintem igaza van Enriquenék! De azért kíváncsi lennék El mexicano hogy te mikor leszel olyan tehetséges mint Britney és akkora sztár mint ő szerintem SOHA!! SORRY de nem hagyhattam ki
Na arra én is kíváncsi volnék El Mexicano, hogy mikor lesz olyan hangod, mint Britney-nek.
De azért inkább ne legyen... Majd lihegve vinnyoghatsz otthon az egerekkel
2011. február 04. 16:44
Idézet (vikimumus @ 2011.02.04. 10:31)
Bocsi El Mexicano, hogy ezt írom, de szerintem te ezt csak azért írod, mert nem bírod a képüket, nem azért, mert tehetség alapján ítélsz, hisz azt tartod tehetségesnek, akit szeretsz, vagy tetszik a zenéje. De, mint már korábban más hozzászólásomban is megírtam, mindenkinek más az ízlése, és azért, mert nekem nem tetszik valakinek a zenéje, az nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, mert ez ízléstől függ. Nincs jó és rossz zene, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik". De gondolom, úgy sem értessz egyet velem, úgyhogy nem is ragozom tovább.
Szerintem pedig van jó és rossz zene, ahogy van igényes és igénytelen is. Britney ezen dala kifejezetten rossz és igénytelen.
Enrique Iglesias is a mostani zenéivel a fiatalokat kívánja megnyerni. Régebben sokkal igényesebb dalokat adott ki, mint manapság
Ill.
beyaaldama
szerintem igaza van Enriquenék! De azért kíváncsi lennék El mexicano hogy te mikor leszel olyan tehetséges mint Britney és akkora sztár mint ő szerintem SOHA!! SORRY de nem hagyhattam ki
Szerintem pedig El Mexicano nem is akar olyan ,,tehetséges" sztár lenni, mint Britney, nem hiszem, hogy bármely részét is irigyelné Britney életének.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. február 04. 18:14
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2011.02.04. 16:44)
Szerintem pedig van jó és rossz zene, ahogy van igényes és igénytelen is. Britney ezen dala kifejezetten rossz és igénytelen.
Enrique Iglesias is a mostani zenéivel a fiatalokat kívánja megnyerni. Régebben sokkal igényesebb dalokat adott ki, mint manapság
Ill.
beyaaldama
Szerintem pedig El Mexicano nem is akar olyan ,,tehetséges" sztár lenni, mint Britney, nem hiszem, hogy bármely részét is irigyelné Britney életének.
Ill.
beyaaldama
Eeennyi! Itt a pont!
2011. február 04. 18:20
nem tudom mit vagytok felháborodva azon amit irtam csupán csak irigyek vagytok britneyre és fáj az igazság hogy ő még 12 év után is a topon van ha valakit nem szeretek akkor azt nem véleményezem meg szerintem ez így logikus
2011. február 04. 19:22
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
imádom britneyt!!!!♥♥♥
2011. február 04. 19:26
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én ezt nem értem... Nem szeretnék belekeveredni a vitába és TELJESEN hidegen hagy ha valaki most be fog szólni(higyétek el nem fogok néhány esetleges ember miatt rosszat álmodni akiket még csak nem is ismerek).
1: Tisztázzuk: nem vagyok nagy Britney fan
2: Hülyeséggel probáljátok meggyözni a másikat 3: Csak magatokat teszitek szánalmassá azzal, hogy utálkozó, teljesen értelmetlen kommentárt hagytok
4: Álljatok már le! Kérlek! Lehet saját véleményetek, senki nem tiltja meg de gondolkozzatok egy kicsit. Britney 13 éve benne van a show-bizniszben. Ergo tehetséges máskülönben nem tartana itt. Hacsak nem olan Lady Gaga féle megbotránykoztatásokat csinál több mint 10 éve. De én erről nem tudok. Szóval...ez itt az én véleményem. Az meg más, hogy Britney nem énekel túl gyakran élőben. Ezt mindig az előadó dönti el. Ő az egyik legnagyobb "eleme" a popzenének és én habár aligha éltem akkor amikor berobbant a köztudatba(nem tudom pontosan mikor volt de max. 1-2 éves lehettem) én Őt tartom a legnagyobb tinisztárnak még ha nem is ismerem/szeretem mindegyik számát de tudom, hogy mit tett le az asztalra...Mint mondtam===> ez a saját véleményem.
1: Tisztázzuk: nem vagyok nagy Britney fan
2: Hülyeséggel probáljátok meggyözni a másikat 3: Csak magatokat teszitek szánalmassá azzal, hogy utálkozó, teljesen értelmetlen kommentárt hagytok
4: Álljatok már le! Kérlek! Lehet saját véleményetek, senki nem tiltja meg de gondolkozzatok egy kicsit. Britney 13 éve benne van a show-bizniszben. Ergo tehetséges máskülönben nem tartana itt. Hacsak nem olan Lady Gaga féle megbotránykoztatásokat csinál több mint 10 éve. De én erről nem tudok. Szóval...ez itt az én véleményem. Az meg más, hogy Britney nem énekel túl gyakran élőben. Ezt mindig az előadó dönti el. Ő az egyik legnagyobb "eleme" a popzenének és én habár aligha éltem akkor amikor berobbant a köztudatba(nem tudom pontosan mikor volt de max. 1-2 éves lehettem) én Őt tartom a legnagyobb tinisztárnak még ha nem is ismerem/szeretem mindegyik számát de tudom, hogy mit tett le az asztalra...Mint mondtam===> ez a saját véleményem.
2011. február 04. 20:08
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Én is egyet értek vele! Szeretem Gagát, de kiváncsi vagyok hol lesz ő 12-13 év múlva. Mert ezt a "botránykodást" nem lehet a végtelenségig csinálni. És ez vonatkozik még pár énekesnőre. Jaah, és a pénzszűke se jó indok, mert Britney-nek iszonyat vagyona van...
2011. február 04. 22:52
|
|
Miss Rebellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 177 Csatolások: 35 Azonosító: 144738 offline
|
Az biztos hogy Britney régi csaj
2011. február 05. 10:09
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
imádom enriquét, és britneyt is.
2011. február 05. 11:17
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
megértem enrqie-t
2011. február 05. 14:03
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
igaza van !!!!!
2011. február 05. 15:41
xD Ez jó! Bár mondjuk igaza van, mindkettőt imádom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.