Enrique Iglesias a napokban elárulta, hogy már évek óta nagy csodálója Britney Spearsnek. A spanyol énekes szerint a pophercegnő egy igazi túlélőművész.
A teljes cikkhez kattints ide!
Enrique Iglesias: „Britney egy túlélőművész”
2011. február 04. 09:49
Britney nagyon szép ezen a képen és egyetértek Enrique-val
2011. február 04. 10:05
|
|
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 382 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline
|
Milyen aranyos Enriquétől, hogy ezt mondta Britneyről! Egyébként én is egyetértek vele. Nem semmi, hogy annyi zűr után mégis a legkedveltebb énekesnő tudott maradni. Csak így tovább!
1 felhasználónak tetszik:
Britney boy
2011. február 04. 10:31
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Bocsi El Mexicano, hogy ezt írom, de szerintem te ezt csak azért írod, mert nem bírod a képüket, nem azért, mert tehetség alapján ítélsz, hisz azt tartod tehetségesnek, akit szeretsz, vagy tetszik a zenéje. De, mint már korábban más hozzászólásomban is megírtam, mindenkinek más az ízlése, és azért, mert nekem nem tetszik valakinek a zenéje, az nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, mert ez ízléstől függ. Nincs jó és rossz zene, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik". De gondolom, úgy sem értessz egyet velem, úgyhogy nem is ragozom tovább.
2011. február 04. 10:43
szerintem igaza van Enriquenék! De azért kíváncsi lennék El mexicano hogy te mikor leszel olyan tehetséges mint Britney és akkora sztár mint ő szerintem SOHA!!!!!!!!! SORRY de nem hagyhattam ki
2011. február 04. 10:45
Idézet (vikimumus @ 2011.02.04. 10:31)
Bocsi El Mexicano, hogy ezt írom, de szerintem te ezt csak azért írod, mert nem bírod a képüket, nem azért, mert tehetség alapján ítélsz, hisz azt tartod tehetségesnek, akit szeretsz, vagy tetszik a zenéje. De, mint már korábban más hozzászólásomban is megírtam, mindenkinek más az ízlése, és azért, mert nekem nem tetszik valakinek a zenéje, az nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, mert ez ízléstől függ. Nincs jó és rossz zene, csak "nekem tetszik" és "nekem nem tetszik". De gondolom, úgy sem értessz egyet velem, úgyhogy nem is ragozom tovább.
De, egyetértek veled. Valóban nem tetszik egyikük zenéje sem, de ez nálam nem meglepő, mert nagyon kevés zene nyeri el a tetszésem, és még a latin zenében is meglehetősen válogatós vagyok. Azért írtam, mert mint gondolom te is tudod, hogy sokak szerint mindketten tehetségtelenek. Ezt pedig nem én mondom, hanem zenészektől hallottam (mivel én nem is értek hozzá). Ezen ne vesszünk össze, az én kedvencemre is sokan ugyanezt mondják. Ez van, sajnos ilyen a show-biznisz. Ma már semmi sem a tehetségről szól. Azt sem kell túl komolyan venni, amit én írok.
Idézet (beyaaldama @ 2011.02.04. 10:43)
szerintem igaza van Enriquenék! De azért kíváncsi lennék El mexicano hogy te mikor leszel olyan tehetséges mint Britney és akkora sztár mint ő szerintem SOHA!! SORRY de nem hagyhattam ki
Ez így van. De én nem is állítottam magamról soha, hogy tehetséges lennék, mivel tudom magamról, hogy tehetségtelen balfácán vagyok. De a tehetséggel születni kell.
Amúgy a neved helyesen bellaaldama lenne, ha megengedsz egy kis javaslatot.
2011. február 04. 11:22
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Egyetértek Enriquével, és rendes tőle, hogy ezt mondta. Ő már csak ilyen kedves.
2011. február 04. 14:41
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Én mind kettőjüket szeretem
2011. február 04. 15:29
Én még nem hallottam az új számát Britneynek 
de mind a kettőjüket szeretem ♥
de mind a kettőjüket szeretem ♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.