Nicole Kidman és kedvese, Keith Urban gyermeke pár hete született meg egy béranya segítségével, a színésznő viszont máris kész a harmadikra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Kidman ismét gyermeket szeretne
2011. február 03. 22:34
2011. február 03. 22:39
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Úgy könnyű kihordani a gyermeket, ha nem ő viseli az ezzel járó "terheket". Így szerintem sok mindenki vállalna gyermeket.
2011. február 03. 22:49
hát egyértelműen.. sajna cikkben nem szabad szubjektívnek lenni, szóval elmondom itt a véleményem. Én is szívesebben vállalnék gyereket, ha nem én szenvednék kilenc hónapig, plusz a szülőszobában, de nem is tudom, ha valaki már annyira anya akar lenni, akkor igenis vállalja el, hogy ez egy áldott állapot és ha tetszik, ha nem, ha akadályozza a munkáját, ha nem, akkor is az ő gyereke, szóval gondozza már abban a kilenc hónapban is úgy, mintha az övé lenne.
2011. február 03. 23:01
|
|
vivisziviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 140117 offline
|
Én úgy olvastam,hogy ő bizony szivesen lenne terhes,de mivel már azelső gyermeke születésébe is majdnem belehalt,így az orvosok megtiltották neki az újabb terhességet.
2011. február 04. 14:18
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
még??nem elég??Amúúgy meg ha béranyád van,akkor gyerekjáték az egész.Bár mennyire "nehéz" 9 hónapig a szíved alatt hordani egy gyereket,szerintem sokkal jobb mint béranyával.Annak is megvan a jó része.most nem azért mondom mert voltam már terhes,de...béranyával bárkinek lehet gyereke.
2011. február 04. 15:24
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Persze, úgy könnyű azt mondani, hogy még akarok, ha nem ő viselte a terheket, és szenvedett a szülésnél. Én igazából el sem tudnám képzelni, hogy 9 hónap után egyszer csak a kezembe adnának egy gyereket, azzal, hogy ez a tiéd. Hiába lenne vér szerinti, akkor is az az anyja, aki addig a szíve alatt hordozta, és szenvedett azért, hogy megszülethessen. Azokról, meg inkább nem is szólnék, akik elvállalják a béranyaságot
2011. február 04. 18:32
megengedheti magának, h legyen még..xd bár nem értem, minek ennyi
2011. február 04. 19:01
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
szerintem ha nem szülhet akkor fogadjon örökbe. Rengeteg lurkó van az USA-ban és a Világ más részén is aki örökbefogadásra vár. Ezzel jobbá tenné az ő életüket is. pl. Angelina Jolie és Brad Pitt. Van 3 gyönyörű gyermekük és 3 örökbefogadott lurkó akik biztos, nagyon hálásak a jobb élet miatt. Nem muszáj 3-4 avgy annál idősebbet örökbe fogadni. Lehet egy újszülöttet is és akkor majdnem olyan mintha egy béranya hordta volna ki.
Ez az én véleményem
Ez az én véleményem
2011. február 04. 19:23
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
úr isten alig 1 hónapja született meg a 2. gyereke most mér kell rögtön egy harmadik?? o.O
ez már szánalom!!!
ez már szánalom!!!
2011. február 04. 19:39
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
az ilyen nem érdeme gyereket. Mi az, hogy béranya?? Szülje meg magának!!! Így tulajdon képen , nem is az ő gyereke, ha nem éli meg vele az a 9 hónapot, akkor nem is trtozik annyira a gyerekhez. És máris egy másikat akar??? Na először nevelje fel a másodikat :@ au ilyen annyira dühitőőő :@
2011. február 04. 22:14
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ez sem százas. nem tudja már kit kezdjen magával.
amúgy védelmére szóljon, de nem tudott teherbe esni, azért volt a béranya, viszont összességében osztom mindenki véleményét. foglalkozzon csak a babával, 3-4 év múlva gondolkodjon el.
amúgy védelmére szóljon, de nem tudott teherbe esni, azért volt a béranya, viszont összességében osztom mindenki véleményét. foglalkozzon csak a babával, 3-4 év múlva gondolkodjon el.
2011. február 05. 13:58
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
sok sikert
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: