Lakatos Yvette és Tóth Ádám már pár hónapja egy pár, ám a fiatal lány szülei korlátokat szabtak kapcsolatuknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lakatos Yvette igazat ad szüleinek
2011. február 02. 23:31
2011. február 02. 23:40
Az egy dolog, amit helyesen és ártatlanul nyilatkozik(nak), az meg a másik, hogy valóban mit csinálnak. De egyébként ez annyira magánügy, legalábbis szerintem...
2011. február 02. 23:47
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Szerintem a szülőknek igazuk van, egy 16 éves lányt még nem kell engedni ,,összefeküdni,, a pasijával... úgyis a hátuk mögött azt csinálják. Ez tény! És egy idő után úgyis megfogják nekik engedni, de még most korai lenne.
2011. február 02. 23:58
Idézet
És ehhez mi közünk van, már nem azért? Oké, hogy "sztárok", de ez kit érdekel amúgy úgy őszintén? Szerintem ez nagyon magánügy...
Igaz. És én még sztárnak se nevezném őket. És ez a kép meg no comment.
2011. február 03. 01:10
16 évesen nem csoda! Én sem engedném meg a lányomnak, főleg ha egy jóval idősebb a pasija. Úristen! Aztán valamikor szerintem hiába a tiltás, elég ha a szülők elmennek otthonról egy picit. Nem tudom, hogy mi lesz Ádámmal és Yvettel. Bár ha Ádám szemszögéből nézzük, és még sokáig együtt maradnak...
akkor profin ki tudják játszani a "anyóst" apóst". De mondjuk Ádámot nem olyannak ismertem meg, hogy csak 'arra' hajtó srác, de akkor is 23 éves!!!!.
2011. február 03. 10:08
No Comment!
Fújj Lakatos Yvett!
Bocs Yvett rajongók!
Fújj Lakatos Yvett!
Bocs Yvett rajongók!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: