Magyar vagy külföldi sztárok?
2012. április 28. 20:04
Külföldiek. A magyar sztárok (legalábbis majdnem mind) az ország szégyenei. Csak mert egyből híresek, pedig semmi tehetségük sincs
2012. április 28. 21:15
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Külföldi! A magyarok, olyan bénák (már amelyik pl: SP)!!!
2012. április 28. 21:28
Az a baj szerintem, hogy a világ az angol nyelven beszélő/éneklő sztárokat részesítik előnyben, mert ugye őket többen megértik, mint pl. egy magyart. És így persze, hogy ők a híresebbek. Hisz nézzétek meg az oldal leghíresebb sztárjai amerikaik vagy angolok. Ezzel persze nincs semmi baj:DD Imádom az angolt. A másik, hogy a magyar "sztárok" elég gázosak (MM, SP, Stb...) , persze vannak tehetségesek is (1-2...), de a botrányhősök a sztárok itthon. Egyszóval külföldi.
2012. május 04. 17:44
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Magyar vagyok én is ugy hogy le f@som a külföldieket. Szivesebben hallgatok meg egy magyar sztárt mert ott meg értem a szöveget ez által jobban át jön a zenének a mondani valója. Nem úgy mint egy amcsinál aminél csak a ritmust tudom max nézni, mert a szöveget úgy se értem (ami sokszor jobb is). arról nem is beszélve, hogy a külföldi sztárok zenéinek a magyar értelme sokszor 0. Ezért Magyar, és azért nem tudom milyen magyarok azok akik olyant írnak hogy jobb a külföldi. Csak egy tipp de gondolom a 90% az amcsi kis okosokra gondolt. Akkor legyetek külföldiek azt csőő. Nem kell ám az összes külföldinek kinyalni fehérre a s.egét. Most hogy félreértés ne essék én nem azt mondtam hogy a külföldiek rosszabbak mint a magyarok, vagy hogy a külföldiek nem tudnak énekelni. Én a szöveg tartalmát tartom fontosnak, és azt szerintem egy magyarnak a magyar zene jobban át tudja adni. De egy külföldinek pl. (direkt nem amcsit mondok
) egy spanyolnak a spanyol zenék jönnek át jobban. Tehát ez néző pont kérdése. Ezért is mondtam az hogy itt (akik itt eddig naggyából hosszá szóltak)azok akkor milyen Magyarok? Én ezt nem tudom megemészteni hogy én mint 12 éves kis nudli, (hogy szépen fogalmazzak) jobban tisztelem, szeretem a hazámat, mint ők együtt véve. El lehetne ezen gondolkozni!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. május 11. 17:31
Ez egyértelmű, hogy inkább külföldiek, de van egy-pár magyar tehetség is.
2012. május 12. 09:30
|
|
dodo19991005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 175249 offline
|
Egyértelmű külföldi
2012. május 13. 00:43
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Mindkettő Magyarok és külföldiek közül is vannak tehetséges emberek szerintem ez nem nemzetiség függő
2012. május 13. 09:17
|
|
Zendy Colemanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 175382 offline
|
Külföldi!!!
2012. május 13. 09:25
A magyarok közül alig vannak olyan emberek,akik tényleg tehetségesek,szóval külföldiek.
2012. május 23. 15:03
Elszomorít hogy ezt mondjam de én szinte egyetlen egy Magyar Sztárt sem szeretek(esetleg egy kivétel van vagy 3-5) Lolát, Vecát, Muri Enikőt és Bagosi Alexát nagyon nagyon kedvelem.De magyar Sztárok dalai közül csakis 5 az amire azt mondhatom hogy nagyon megszerettem és hogy nagyon megfogott. Ez pedig Unique Semmi nem marad,Lola számai(régebbiek 2008-sak)és Janicsák Veca Labirintus száma,Barbee Popsztár száma.
2012. május 28. 19:54
külföldi...egyértelmű
magyarok közül a jók: Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi, heinz Gábor, Compact disco!!
magyarok közül a jók: Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi, heinz Gábor, Compact disco!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.