Akit régen imádtál most utálod?? Vagy fordítva??
2014. május 04. 08:50
Régen szerettem a BTR-t, mára már kiráz tőlük a hideg...
2014. június 05. 19:51
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Nagyon régen imádtam a legjobb barátnőmet, régen utáltam őt, most pedig megint imádom <3
2014. június 06. 05:28
Régen utáltam a rockot, a metált, és az ehhez hasonlókat. De olyan szinten, hogy a fejem is fájt, amikor hörögtek, vagy éppen gitárszóló volt. De aztán két éve meghallgattam sírva az egyik számukat, és azóta szerintem bátran kijelenthetem, hogy ez a zenestílusom, és ez is marad.
2014. június 22. 12:56
Régen imádtam az egyik volt barátnőmet most meg utálom.
xd
2014. június 22. 13:00
Van velem is ilyen
Az, hogy régen imádtam valamit/valakit, az nem azt jelenti, hogy most is
Változnak az emberek.
2014. augusztus 05. 13:11
Akit régebben imádtam de most már EGYELTALÁN vagy KICSIT nem.:
Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Pink, Shakira...
Fordítva: Green Day, Paramore
Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Pink, Shakira...
Fordítva: Green Day, Paramore
2014. október 17. 18:19
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Nem sztár vagy együttes, de azért szerintem ide illik. Én kisebb koromban imádtam a Keserű Méz (United), Ha Én Szél Lehetnék (Omega, asszem) és a Nem Vagyok James Bond (Bon-Bon) című förtelmeket. Igaz, csak egy rövid ideig tartott, most már a pofámat lekaparom tőlük
2014. október 17. 19:47
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Régen (kb 2 éve) nagy Selena Gomez, meg Demi Lovato fan voltam, mostmár viszont nem bírom őket.
Régen utáltam a rockzenéket, most rocker vagyok.
Kicsit későn, de rátaláltam a stílusomra.
Régen utáltam a rockzenéket, most rocker vagyok.
2014. október 17. 19:51
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Régen Arina Grandet szerettem de ahogy egyre felkapottabb lett meg külsőre változott már nagyon nem szeretem, elvesztette azt a varázsát amivel elérte hogy nagyon szimpatikus legyen...
2014. október 17. 19:59
Régen szerettem Selenát, Demit és Miley-t is, de most már nem bírom egyiküket sem. Nagy Directioner is voltam, azonban hirtelen elhidegültem tőlük...
Manapság Adam Lambert, Guns n' Roses és Black Veil Brides-számokat hallgatok
Manapság Adam Lambert, Guns n' Roses és Black Veil Brides-számokat hallgatok
2014. október 18. 09:16
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Régen nagyon szerettem a disney "sztárokat" mint Miley, Selena, Demi... Most mindtõl kiráz a hideg, Demi az akit még elviselek. Mostanában pedig egyre kevésbé tetszenek a Little Mix dalai, pedig régen imádtam õket. Most, hogy ismét meghallgatam pár számukat olyan tucatnak tûnnek.
Most inkább Lana Del Rey, Adam Lambert, Imagine Dragons, Taylor Swift és más elõadók számait hallgatom.
Most inkább Lana Del Rey, Adam Lambert, Imagine Dragons, Taylor Swift és más elõadók számait hallgatom.
2014. október 18. 10:00
Régen - még a WOWP idején - nagyon szerettem Selenát, ő volt a példaképem. Ma meg már nem is nagyon szoktam hallgatni, és nem is érdekel már annyira az 'élete'.
2015. február 05. 19:18
Régen, még a H2o-s korszakában ki nem állhattam Claire Holtot, de miután szerepet kapott a The Vampire Diariesben kezdtem őt megkedvelni, és mára már az egyik legnagyobb kedvencem
2015. február 06. 13:01
Régen imádtam April Jeanette-t, de mára rájöttem, hogy semmi érdekes nincs benne.
Régen nagyon nem kedveltem Justin Bieber-t, de mára ez az úgynevezett utálat teljesen elavult. <3
Régen nagyon nem kedveltem Justin Bieber-t, de mára ez az úgynevezett utálat teljesen elavult. <3
2015. február 07. 13:10
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
1.Én régen imádtam az LB-met,de mióta nem vagyunk legjobb barátnők már ki nem állhatom.
2.Utáltam az 1D-t,mert a csapból is ők folytak,de végül megszerettem őket és már több,mint 1 éve a Directionerek büszke táborát boldogítom.
3.Az 5SOS sem tartozott a kedvenceim közé,de végül az 1D mellett ők a második kedvenc bandám.
4.A Monster High-t régen istenítettem,most már teljesen hidegen hagy.
5.Utáltam a másodunokatestvéremet is,de végül haverok lettünk
2.Utáltam az 1D-t,mert a csapból is ők folytak,de végül megszerettem őket és már több,mint 1 éve a Directionerek büszke táborát boldogítom.
3.Az 5SOS sem tartozott a kedvenceim közé,de végül az 1D mellett ők a második kedvenc bandám.
4.A Monster High-t régen istenítettem,most már teljesen hidegen hagy.
5.Utáltam a másodunokatestvéremet is,de végül haverok lettünk
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: