Akit régen imádtál most utálod?? Vagy fordítva??
2011. december 18. 21:36
az egyik ismerõsömet régen nagyon bírtam,mára már utálom.
2011. december 19. 08:20
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én Selena Gomest bírtam...most már utálom...^^
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2011. december 19. 10:54
Régen nagyon bírtam Britney-t kb. a Do Somethin' korszakáig. Mondhatni, példaképként tekintettem rá. Most se utálom, de már immunis vagyok rá. Ráébredtem, hogy ő is csak egy csinált sztár, aki darabjaira hullott, amint a marketing és a sztárcsináló gépezet levette róla a kezét.
Orlando Bloomot bírtam, de rá kellett jönnöm, hogy csak a kiváló filmeknek köszönhette tiszavirág életű tündöklését. Egy alacsonyabb költségvetésű, nem blockbuster filmekben csúnyán elvérzik. Olyannyira, hogy egy statiszta is leiskolázza.
Orlando Bloomot bírtam, de rá kellett jönnöm, hogy csak a kiváló filmeknek köszönhette tiszavirág életű tündöklését. Egy alacsonyabb költségvetésű, nem blockbuster filmekben csúnyán elvérzik. Olyannyira, hogy egy statiszta is leiskolázza.
2011. december 21. 15:10
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
Fergiet régen nagyon szerettem
Most GYŰLÖLÖM
2012. január 29. 14:51
Az egyik ismerősömet régebben nagyon imádtam,de ma már utálom..
2012. január 29. 15:04
Régen nem szerettem Gagát, viszont most az első számú kedvencem
És régebben bírtam: Zendaya, bella thorne, selena gomez-t de ma már mind3-at utálom
meg régen nem szerettem Nicki Minaj-t se, de most meg nagyon szeretem
régebben Miranda Cosgrove-ot se szerettem, de most már imádom
És régebben bírtam: Zendaya, bella thorne, selena gomez-t de ma már mind3-at utálom
meg régen nem szerettem Nicki Minaj-t se, de most meg nagyon szeretem
2012. április 14. 21:55
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Hazai példákat hozok.
Régen odáig volta Tóth Gabi pörgős stílusától, ára viszont nagyképű lett, olyan, mintha azt hinné, hogy mindenkit le kell oltania.
Régen szerettem Fluort, aztán "eladta magát" ezért ki nem állhattam, aztán voltam több koncertjén és megint bírom, mert lényegében nem változott.
Ez ilyen...
Régen odáig volta Tóth Gabi pörgős stílusától, ára viszont nagyképű lett, olyan, mintha azt hinné, hogy mindenkit le kell oltania.
Régen szerettem Fluort, aztán "eladta magát" ezért ki nem állhattam, aztán voltam több koncertjén és megint bírom, mert lényegében nem változott.
Ez ilyen...
2012. április 14. 22:15
Régen odáig volt Selenáért. Mára már gyűlölöm. régen szerettem a Shake it Up!-ot, majd megutáltam, és most megint szeretem
Régen utáltam Lady Gagát, most pedig a legeslegnagyobb kedvencem. Régen nem szerettem Taylor Momsen-t, mára viszont bírom
Régen utáltam Fluort, most se imádom, de azért bírom
Régen nem bírtam Miranda Cosgrove-ot, mára viszont legnagyobb kedvenceim egyike. Régen utáltam a One direction-t, most pedig nem utálom, hanem gyűlölöm
2012. április 15. 10:21
Lady Gagát régen imádtam most utálom meg Loindsay lohan-t is régen szeretem most utálom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.