Akit régen imádtál most utálod?? Vagy fordítva??
2011. július 30. 22:44
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
selenát régen szerettem de most utálom
2011. augusztus 04. 18:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nekem nem igazán van ilyenem,a véleményem ritkán változik.viszont justin bieber-t régen imádtam,most meg ha meglátom,rosszul leszek,a vinnyogása pedig irritál.
2011. augusztus 04. 18:05
Miley-t és Justin régen úgymond szerettem, de ma már
2011. augusztus 04. 18:13
Én akit régebben szerettem most is szeretem és bármilyen butaságot csinálnak akkor sem fogom őket utálni
és amit régen utáltam a Twilight de már 2 éve a kedvenc filmem,Allison Iraheta eleinte nagyon unszimpatikus volt de most az egyik kedvenc énekesnőm amit még régebben utáltam az a F1 h_lyeségnek tartottam de 2008 óta a kedvenc sportom
2011. december 15. 14:29
Pár hónappal ezelőtt még rosszul voltam Britney-től, most már imádom.
JB-t régebben utáltam most meg még annál is jobban utálom.
JB-t régebben utáltam most meg még annál is jobban utálom.
2011. december 15. 19:09
Régen kimondottan utáltam Avril Lavigne-t. Ma már imádom
2011. december 17. 13:07
Régen szerettem Nina Dobrev-t de ma már utálom.
Régen utáltam Miley Cyrus-t és ma már imádom.
Régen utáltam Miley Cyrus-t és ma már imádom.
2011. december 17. 13:09
Régen szerettem Fluor Tomit,ma már gyűlölöm.
Régen utáltam Leighton Meester-t,mára pedig szinte a példaképem
Régen utáltam Leighton Meester-t,mára pedig szinte a példaképem
2011. december 17. 14:53
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem, általánosságban ugyanazokat szeretem, mint régen. bár van 1-2, aki lemorzsolódott, de nem utálok senkit. meg olyan is van, aki régen nem volt szimpatikus, most pedig kedvelem, tisztelem a munkásságát.
2011. december 17. 15:03
Régen Szerettem:Miley Cyrus
Utáltam,Most Szerettem:Demi Lovato,Bella Thorne...
Utáltam,Most Szerettem:Demi Lovato,Bella Thorne...
2011. december 17. 15:13
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Voltak, akiket még réges régen nagyon szerettem, mára viszont "kinőtem" őket, de ettől még nem fogom őket utálni.
Ok nélkül nem utálok, vagy imádok senkit, annak oka van, és ezért nem is nagyon változik, hogy mit érzek irántuk. Egy-két kivétel azért van.
Lady Gaga-t a karrierje elején nagyon szerettem, tehetséges, egyedi énekesnő volt, aki fantasztikus számokat/klippeket csinált, mára viszont egy feltűnési viszketegségben szenvedő igénytelen nő lett.
Chris Brown-ért is oda voltam, míg ki nem derült, hogy erőszakra hajlamos elmebeteg.
Adam Lambertet pedig először utáltam, mert buta, gyerekes módon lenéztem a szexuális beállítottságáért. Aztán meghallgattam pár számát, feltűnt, hogy különleges tehetség, megszerettem és rájöttem, hogy embertelen dolog emiatt elítélni.
Ok nélkül nem utálok, vagy imádok senkit, annak oka van, és ezért nem is nagyon változik, hogy mit érzek irántuk. Egy-két kivétel azért van.
Lady Gaga-t a karrierje elején nagyon szerettem, tehetséges, egyedi énekesnő volt, aki fantasztikus számokat/klippeket csinált, mára viszont egy feltűnési viszketegségben szenvedő igénytelen nő lett.
Chris Brown-ért is oda voltam, míg ki nem derült, hogy erőszakra hajlamos elmebeteg.
Adam Lambertet pedig először utáltam, mert buta, gyerekes módon lenéztem a szexuális beállítottságáért. Aztán meghallgattam pár számát, feltűnt, hogy különleges tehetség, megszerettem és rájöttem, hogy embertelen dolog emiatt elítélni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: