Párizs
2013. május 17. 16:52
Hát nekem Párizs a kedvenc városom. Sajnos még nem volt alkalmam elutazni ide, de tervezgetem már egy ideje ezt a kiruccanást. Minden álmom, hogy kimehessek. Komolyan úgy gondolom, hogy nekem ide kellett volna születnem. Jó lenne csak úgy sétálni a Szajna partján, amikor zuhog az eső. Emellett biztos megnéznék minden nevezetességet. A Bastille-tértől kezdve, az Eiffel tornyon át a Pompidou Központig mindent megnéznék. A Notre Dame is valami gyönyörű lehet, számomra hihetetlen és érdekes épület, tekintve azt, hogy mennyi érdekes dolgot foglal magába. Emellett a Louvre múzeumban szerintem egy teljes napot képes lennék eltölteni. Fantasztikus régi stílusú épület, az üvegpiramis viszont teljesen XXI. századi, amitől érdekes hatása van az egésznek, de szerintem gyönyörű.
Egyébként már lassan egy éve tanulok franciát, és tetszik a nyelv is, csak nem igazán megy(hála nagyszerű osztálytársaimnak és tanáromnak).
Párizs
Párizs
2014. július 01. 14:26
Oh örült a szívem hogy rátaláltam erre a témára !!!
Egészen kicsi korom óta imádom, Franciaországot, azon belül Párizst is. Hamarosan megyek gimnáziumba, ahol angol-francia szakon fogom tanulni a nyelvet, és nagy álmom hogy felsőfokon beszéljem mindkettőt.
-
Imádom a nyelvet, nevezetességeket, és a kultúrát is.
Egészen kicsi korom óta imádom, Franciaországot, azon belül Párizst is. Hamarosan megyek gimnáziumba, ahol angol-francia szakon fogom tanulni a nyelvet, és nagy álmom hogy felsőfokon beszéljem mindkettőt.
-
Imádom a nyelvet, nevezetességeket, és a kultúrát is.
2014. július 11. 13:00
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Paris = mon amour
Imádom, legkedvencebb városom, sőt egész Franciaországot imádom már nagyon nagyon régóta <3
Egy legnagyobb álmom hogy ott élhessek. Ezt még 6 évesen döntöttem el
És ez majd meg is fog valósulni, meg az is hogy az angol mellett a franciát is felsőfokon beszéljem
♥♥
Imádom, legkedvencebb városom, sőt egész Franciaországot imádom már nagyon nagyon régóta <3
Egy legnagyobb álmom hogy ott élhessek. Ezt még 6 évesen döntöttem el
2014. július 11. 13:04
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Amúgy egyáltalán nem koszos. Szerencsére van rengeteg ismerősöm akik jártak Párizsban, meg máshol Franciaországban, rokonaim is és még azok is áradoztak róla akiknek amúgy nem a kedvenc városuk/országok. Egy szóval sem említették hogy koszos, még ők mondták hogy ha Budapest egyes utcái olyan tiszták lennének akkor sokkal szebb lenne Magyarország is
2014. július 11. 13:10
Hát nekem nem pont Párizs az álom hely ahova el szeretnék jutni hanem inkább New York
de van egy ismerősöm aki már volt Párizsban
2014. július 25. 17:42
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Én is imádom Párizst kedvenc városom az egész világon
És legnagyobb szerencsémre jártam is már ott egész pontosan július 4-7-ig voltam ott a 2014-es évem 3 legeslegszebb napjai voltak *_* Nekem legjobban az esti Eiffel torony tetszett annyira szép és hogy van annyi ember mindenki cska ül a fűben.Van ebben számomra valami megnyugtató.
2014. augusztus 08. 11:59
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Én nagyon imádom Párizst,egyszer jó lenne oda eljutni
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. augusztus 15. 23:10
Egyszer az életben mindenképp el szeretnék jutni ide. Világ életemben elvarázsolt a város, az Eiffel-toronynál szebbet pedig még életemben nem láttam. Az egyik leggyönyörűbb hely a világon.
2014. augusztus 15. 23:18
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Sosem vágytam különösebben Párizsba, de a szüleim tavasszal elvittek, és imádtam! 1 hetet voltunk, turistacsoporttal, és fantasztikus idegenvezetőnk volt, aki úgy ismerte a várost, mint a tenyerét. A legklasszabb az Eiffel - torony volt. Este mentünk, és olyan szép volt kivilágítva... Felejthetetlen volt az út minden pillanata, azóta is visszavágyok oda
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.