Színek - Te melyik vagy?
2011. augusztus 25. 14:19
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Rózsaszín
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2011. augusztus 25. 14:21
Tengerészkék
Imádsz élni és nagy kanállal falod az újabb és újabb kalandokat. Mindenről megvan a saját véleményed, de mások könnyen eltántoríthatnak. Ha valakire megharagszol, nagyon nehezen bocsájtasz meg.
A nagy része igaz
Imádsz élni és nagy kanállal falod az újabb és újabb kalandokat. Mindenről megvan a saját véleményed, de mások könnyen eltántoríthatnak. Ha valakire megharagszol, nagyon nehezen bocsájtasz meg.
A nagy része igaz
2011. augusztus 26. 11:21
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Január 12
Citromsárga
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Telitalálat, főleg a második mondat
Citromsárga
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Telitalálat, főleg a második mondat
2011. augusztus 26. 11:28
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
október 11.
Tengerészkék
az egész úgy ahogy van igaz
Tengerészkék
az egész úgy ahogy van igaz
2011. augusztus 26. 11:29
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Dec. 2.
Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
Abszolút igaz! =D
Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
Abszolút igaz! =D
2011. augusztus 26. 15:51
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Zöld
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
tudtam én, hogy csak véletlenül születtem oroszlánnak
nem mondhatnám, hogy nem vagyok szégyenlős
bár a többi talán igaz
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
tudtam én, hogy csak véletlenül születtem oroszlánnak
2011. augusztus 26. 20:28
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Zöld:
Na ez az ami nem igaz!De nagyon is szégyellős vagyo és a többi sem igaz (szerintem!) Megbántanék valakit és nem venném észre? remélem nem igaz!
Na ez az ami nem igaz!De nagyon is szégyellős vagyo és a többi sem igaz (szerintem!) Megbántanék valakit és nem venném észre? remélem nem igaz!
2011. augusztus 26. 20:34
Barna
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
Nem rossz, de nem egészen igaz
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
Nem rossz, de nem egészen igaz
2011. augusztus 27. 13:22
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Citromsárga
szerintem teljesen illik rám
szerintem teljesen illik rám
2011. augusztus 27. 13:25
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Krémszínű és teljes mértékben igaz
Ó, ide már írtam
Ó, ide már írtam
2011. augusztus 27. 13:54
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Rózsaszín
Mindig próbálod a maximumot kihozni magadból, és rettentően segítőkész vagy. Ám pont emiatt gyakran kavarognak benned negatív érzések, ha úgy gondolod, hogy többet is tehettél volna.
Mindig próbálod a maximumot kihozni magadból, és rettentően segítőkész vagy. Ám pont emiatt gyakran kavarognak benned negatív érzések, ha úgy gondolod, hogy többet is tehettél volna.
2011. augusztus 27. 13:56
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Arany
Pontosan tudod, hogy mi a jó neked, és mi a rossz, így mindig tökéletes döntéseket hozol. Nehezen leszel szerelmes, de ha megtörténik, akkor jöhet az ásó, kapa, nagyharang.
A legkevésbé sem illik rám. Sajnos nagyon rossz döntéseket hozok. :/
Pontosan tudod, hogy mi a jó neked, és mi a rossz, így mindig tökéletes döntéseket hozol. Nehezen leszel szerelmes, de ha megtörténik, akkor jöhet az ásó, kapa, nagyharang.
A legkevésbé sem illik rám. Sajnos nagyon rossz döntéseket hozok. :/
2011. augusztus 27. 15:55
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Limezöld
Próbálsz kiegyensúlyozottan élni, de nagyon könnyen ki tudnak akasztani. Hajlamos vagy a féltékenykedésre, és gyakran a bolhából is elefántot csinálsz.
Ez teljesen igaz rám
.
Próbálsz kiegyensúlyozottan élni, de nagyon könnyen ki tudnak akasztani. Hajlamos vagy a féltékenykedésre, és gyakran a bolhából is elefántot csinálsz.
Ez teljesen igaz rám
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.