* most nézem, hogy ide már írtam
Színek - Te melyik vagy?
2011. július 31. 19:21
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Zöld
2011. július 31. 19:25
Fehér
Tele vagy életcélokkal, de gyakran csak álmokat kergetsz. A szerelemben is egy szinte álombéli, tökéletes partnerre vágysz, ezért szinte soha senki nem elég jó neked.
csak részben igaz. (:
Tele vagy életcélokkal, de gyakran csak álmokat kergetsz. A szerelemben is egy szinte álombéli, tökéletes partnerre vágysz, ezért szinte soha senki nem elég jó neked.
csak részben igaz. (:
2011. augusztus 01. 20:25
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Narancssárga imádom ezt a színt.
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
Teljes mértékben igaz rám minden állítás.
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
Teljes mértékben igaz rám minden állítás.
2011. augusztus 01. 20:55
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
Narancssárga
az eleje az igaz rám :$ :] a vége is majdnem
az eleje az igaz rám :$ :] a vége is majdnem
2011. augusztus 01. 22:26
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
Tengerkék
Becsületes vagy, és másokról is ezt hiszed, ezért sokszor csalódnod kell. Az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, így a szerelmi életed is egy örök hullámvasút.
hogyezmilyenigaz
Becsületes vagy, és másokról is ezt hiszed, ezért sokszor csalódnod kell. Az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, így a szerelmi életed is egy örök hullámvasút.
hogyezmilyenigaz
2011. augusztus 01. 22:51
Citromsárga
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Hogy ez milyen igaz.
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Hogy ez milyen igaz.
1 felhasználónak tetszik:
cukorbogyo
2011. augusztus 01. 23:48
Rózsaszín vagyok.
Rózsaszín
Mindig próbálod a maximumot kihozni magadból, és rettentően segítőkész vagy. Ám pont emiatt gyakran kavarognak benned negatív érzések, ha úgy gondolod, hogy többet is tehettél volna.
Rózsaszín
Mindig próbálod a maximumot kihozni magadból, és rettentően segítőkész vagy. Ám pont emiatt gyakran kavarognak benned negatív érzések, ha úgy gondolod, hogy többet is tehettél volna.
2011. augusztus 01. 23:58
Szürke!?
Kikérem magamnak, nem vagyok önző! és utálom, ha sokan figyelnek rám!
Kikérem magamnak, nem vagyok önző! és utálom, ha sokan figyelnek rám!
2011. augusztus 02. 00:03
Kék
Alacsony az önbecsülésed, de nagyon válogatós vagy. Igazi művészlélek lakozik benned, ami miatt rengetegszer leszel szerelmes, de általában nem a szíveddel, csak a fantáziáddal szeretsz.
Alacsony az önbecsülésed, de nagyon válogatós vagy. Igazi művészlélek lakozik benned, ami miatt rengetegszer leszel szerelmes, de általában nem a szíveddel, csak a fantáziáddal szeretsz.
2011. augusztus 24. 17:48
Nos szerintem elég furcsa szín jött ki nekem:
December 2 - December 11 – Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
Mondjuk ez igaz is rám.
December 2 - December 11 – Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
Mondjuk ez igaz is rám.
2011. augusztus 24. 17:51
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Tengerészkék
Imádsz élni és nagy kanállal falod az újabb és újabb kalandokat. Mindenről megvan a saját véleményed, de mások könnyen eltántoríthatnak. Ha valakire megharagszol, nagyon nehezen bocsájtasz meg.
Hmmm .. részben igaz
Imádsz élni és nagy kanállal falod az újabb és újabb kalandokat. Mindenről megvan a saját véleményed, de mások könnyen eltántoríthatnak. Ha valakire megharagszol, nagyon nehezen bocsájtasz meg.
Hmmm .. részben igaz
2011. augusztus 24. 18:56
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Barna
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
Ez igaz is rám sajnos.
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
Ez igaz is rám sajnos.
2011. augusztus 24. 18:59
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Barna
2011. augusztus 24. 20:39
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Krémszínű
2011. augusztus 24. 21:23
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Kék:
Mindig is tudtam, hogy nagy tehetség lakozik bennem!
Egyébként én limezöld szerettem volna lenni!
Mindig is tudtam, hogy nagy tehetség lakozik bennem!
Egyébként én limezöld szerettem volna lenni!
2011. augusztus 24. 22:34
|
|
reki21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.14. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 151085 offline
|
Lila
Nagyon titokzatos vagy, és te magad is érdeklődsz az érdekes dolgok iránt. Népszerű vagy a barátaid körében, bár néha hajlamos lehetsz arra, hogy hülyeségeket csinálj, amivel magadra haragíthatod a többieket.
Nagyon titokzatos vagy, és te magad is érdeklődsz az érdekes dolgok iránt. Népszerű vagy a barátaid körében, bár néha hajlamos lehetsz arra, hogy hülyeségeket csinálj, amivel magadra haragíthatod a többieket.
2011. augusztus 25. 14:17
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Tengerkek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.