van ami igaz, van ami nem
Színek - Te melyik vagy?
2011. június 23. 19:19
Én szürke vok!
Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
De ez egyátalán nem vall reám!
Én nem ilyen vagyok!
Szürke
Vonzó és nyílt természetű vagy, sosem rejted véka alá az érzéseidet. Az emberek szeretik a társaságodat, de néha hajlamos vagy az önzőségre, és azt akarod, hogy mindenki csak rád figyeljen.
De ez egyátalán nem vall reám!
Én nem ilyen vagyok!
2011. június 23. 19:22
Szürke
Van benne valami.
Van benne valami.
Kék
Alacsony az önbecsülésed, de nagyon válogatós vagy. Igazi művészlélek lakozik benned, ami miatt rengetegszer leszel szerelmes, de általában nem a szíveddel, csak a fantáziáddal szeretsz.
Ez abszolút illik rám!!!
Alacsony az önbecsülésed, de nagyon válogatós vagy. Igazi művészlélek lakozik benned, ami miatt rengetegszer leszel szerelmes, de általában nem a szíveddel, csak a fantáziáddal szeretsz.
Ez abszolút illik rám!!!
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nekem az ezüst jött ki!
Április 11 - Április 20 – Ezüst
Ezüst
Óriási a fantáziád, és imádod az új dolgokat. Szereted a kihívásokat, mivel úgy gondolod, ezek során sokat tanulhatsz. A szerelmi életed eléggé kusza és kiszámíthatatlan.
Ez így vagy!
Április 11 - Április 20 – Ezüst
Ezüst
Óriási a fantáziád, és imádod az új dolgokat. Szereted a kihívásokat, mivel úgy gondolod, ezek során sokat tanulhatsz. A szerelmi életed eléggé kusza és kiszámíthatatlan.
Ez így vagy!
2011. június 23. 19:24
Én piros vagyok. Nem teljesen igaz, de van benne valami.
2011. június 23. 19:24
Zöld (Szerintem teljesen rámillik és véletlen pont a kedvenc színem a zöld.)
Jellemzés; jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
Jellemzés; jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
2011. június 23. 19:26
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Kék
Ez pontosan így van!!
Nagyon kicsi az önbecsülésem, és iszonyat válogatós vagyok.
És sokszor vagyok szerelmes is...
Ez pontosan így van!!
Nagyon kicsi az önbecsülésem, és iszonyat válogatós vagyok.
És sokszor vagyok szerelmes is...
2011. június 23. 19:27
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Én is a szürke vagyok!!
Szürke
Talán igaz!!
Szürke
Talán igaz!!
2011. június 23. 19:31
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Kék
woow
hogy lehet ennyire eltalálni??
hát az önbecsülésem a padló alatt van, az h válogatós vagyok az totál igaz
a művészlélek? sokszor mondták, hogy ez vagyok
a többit meg inkább hagyjuk
woow
a művészlélek? sokszor mondták, hogy ez vagyok
2011. június 23. 19:41
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
Barna
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
teljesen igaz rám jellemző
Nagyon aktív és sportos vagy, mindig csinálsz valamit. Nehezen engeded meg az embereknek, hogy közel kerüljenek hozzád, ezért barátságokat és párkapcsolatot is nehezen alakítasz ki.
teljesen igaz rám jellemző
2011. június 24. 13:19
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Zöld
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
2011. június 24. 13:23
Én kék vagyok
Ez igaz és igaz és igaz ...ez én vagyok!!!
Ez igaz és igaz és igaz ...ez én vagyok!!!
2011. június 24. 13:23
Én Narancssárga vagyok Narancssárga
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
2011. június 24. 13:25
Én piros vagyok
"Cuki és szeretni való ember vagy, aki állandóan szerelmes valakibe, és imádja, ha mások is szeretik. Fiatalos és vidám a természeted, bár néha azért nálad is elgurul a bogyó."
"Cuki és szeretni való ember vagy, aki állandóan szerelmes valakibe, és imádja, ha mások is szeretik. Fiatalos és vidám a természeted, bár néha azért nálad is elgurul a bogyó."
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: