Színek - Te melyik vagy?
2015. április 02. 14:44
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Tengerészkék:
Hát, mondhatjuk.
De általában az ilyenen alapuló tesztek nagyrészt olyan tulajdonságokon alapulnak, amik a földi lakosság jó 70%-ára igaz, így már meg sem lepődöm. De attól még szeretem a tengerészkéket
Hát, mondhatjuk.
De általában az ilyenen alapuló tesztek nagyrészt olyan tulajdonságokon alapulnak, amik a földi lakosság jó 70%-ára igaz, így már meg sem lepődöm. De attól még szeretem a tengerészkéket
2015. április 03. 13:30
Idézet (Konvektor @ 2015.04.02. 14:44)
Tengerészkék:
Hát, mondhatjuk.
Hát, mondhatjuk.
Nekem ez jött ki:
Piros
Cuki és szeretni való ember vagy, aki állandóan szerelmes valakibe, és imádja, ha mások is szeretik. Fiatalos és vidám a természeted, bár néha azért nálad is elgurul a bogyó.
2015. április 08. 20:30
Ezüst
Azért egész jól eltalálta, haha a szerelmi életem nuku
2015. április 08. 20:35
|
|
white beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 480 Csatolások: 42 Azonosító: 230284 offline
|
Lila. Ez a kedvenc színem pont.
2015. április 08. 20:40
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Arany
Nah, az első része igaz is, de a vége...nem, nem, ez nem igaz.
Nah, az első része igaz is, de a vége...nem, nem, ez nem igaz.
2015. május 14. 20:18
|
|
shirinka213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 243758 offline
|
Zöld...
Örülök meg nem is.Minden egyes szó igaz rám.
Örülök meg nem is.Minden egyes szó igaz rám.
2015. július 04. 18:16
|
|
liar99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 36 Azonosító: 245836 offline
|
Idézet
Narancsssárga: Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
Az első mondat igaz,a második nem igazán
2015. július 04. 20:40
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
piros....
Hát ezt nem találta el. Nincs közöm a piroshoz. Kék vagyok. Vagy zöld.
Hát ezt nem találta el. Nincs közöm a piroshoz. Kék vagyok. Vagy zöld.
2015. július 06. 16:38
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Limezöld.. hát, nem tudom.
2015. augusztus 08. 22:12
Idézet
Citromsárga
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Édes és ártatlan vagy, aminek köszönhetően az emberek megbíznak benned. Álmodozó és romantikus a természeted; csak arra vársz, hogy megérkezzen a herceg a fehér lovon.
Najó ez biztos kamu
2015. augusztus 09. 00:34
Lila vagyok
Tulajdonképpen szerintem bármelyiket elolvassuk, mindegyikben van egy kicsi önmagunkból, de persze ilyenkor az ember egy kicsikét bele is képzeli...
2015. augusztus 09. 08:28
Március 13. (Március 11-Március 20)
Limezöld
Próbálsz kiegyensúlyozottan élni, de nagyon könnyen ki tudnak akasztani. Hajlamos vagy a féltékenykedésre, és gyakran a bolhából is elefántot csinálsz.
Limezöld
Próbálsz kiegyensúlyozottan élni, de nagyon könnyen ki tudnak akasztani. Hajlamos vagy a féltékenykedésre, és gyakran a bolhából is elefántot csinálsz.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: