Zöld
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, az a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
/omg, milyen igaz/
Színek - Te melyik vagy?
2013. június 10. 17:33
Piros
Cuki és szeretni való ember vagy, aki állandóan szerelmes valakibe, és imádja, ha mások is szeretik. Fiatalos és vidám a természeted, bár néha azért nálad is elgurul a bogyó.
Cuki és szeretni való ember vagy, aki állandóan szerelmes valakibe, és imádja, ha mások is szeretik. Fiatalos és vidám a természeted, bár néha azért nálad is elgurul a bogyó.
2013. június 10. 18:41
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Tengerkék
Becsületes vagy, és másokról is ezt hiszed, ezért sokszor csalódnod kell. Az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, így a szerelmi életed is egy örök hullámvasút.
ez tényleg igaz
Becsületes vagy, és másokról is ezt hiszed, ezért sokszor csalódnod kell. Az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, így a szerelmi életed is egy örök hullámvasút.
ez tényleg igaz
2013. július 23. 19:26
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Lila,de szerintem ez nem igaz rám.
2013. július 23. 19:30
Tengerészkék
Hát enyhén szólva lesett az állam ... ugyanis 95%ban ellett találva a természetem nem kevésbé előnyös oldala .
Hát enyhén szólva lesett az állam ... ugyanis 95%ban ellett találva a természetem nem kevésbé előnyös oldala .
2013. július 23. 19:39
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Fehér
Tele vagy életcélokkal, de gyakran csak álmokat kergetsz. A szerelemben is egy szinte álombéli, tökéletes partnerre vágysz, ezért szinte soha senki nem elég jó neked.
Igaz rám, de az álmaimat nem csak kergetem, hanem meg is valósítóm. Tökéletes partnert meg nem keresek, mert tudom, hogy ilyen nincs.
Tele vagy életcélokkal, de gyakran csak álmokat kergetsz. A szerelemben is egy szinte álombéli, tökéletes partnerre vágysz, ezért szinte soha senki nem elég jó neked.
Igaz rám, de az álmaimat nem csak kergetem, hanem meg is valósítóm. Tökéletes partnert meg nem keresek, mert tudom, hogy ilyen nincs.
2013. július 23. 20:56
Barna - de nem szeretem ezt a színt
A mondat első fele nem igaz de a többi nagyon...
A mondat első fele nem igaz de a többi nagyon...
2013. július 24. 08:42
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Szürke (Nem igazán én vagyok..)
2013. július 24. 21:11
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
Piros. de az egyáltalán nem igaz, hogy mindig szerelmes vagyok valakibe. az viszont igaz, hogy sokszor elgurul a gyógyszer..
a színt mint magát a pirost utálom.
a színt mint magát a pirost utálom.
2013. július 25. 15:32
Idézet
Cuki vagyok a szegecseimmel, és szeretnivaló vagyok a maximalista, idegbajos jellememmel. A fekete meg aztán igen fiatalos. Remekül ismernek!
2013. július 25. 15:34
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Narancssárga
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
True
Tudod, hogyan kell viselkedned a többi emberrel, de nehezen bízol meg másokban, ezért barátságokat is nehezen alakítasz ki. Mindig vannak céljaid, amik elérése érdekében bármire képes vagy.
True
2013. július 25. 15:36
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Zöld
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
Ó ez de igaz.
Minden egyes szava.
Jól kijössz az emberekkel, mivel egyáltalán nem vagy szégyenlős. Ami a szíveden, a szádon, ezzel azonban gyakran megbántasz másokat anélkül, hogy észrevennéd.
Ó ez de igaz.
2013. július 25. 15:36
Piros
nem teljesen, de egy része igaz
nem teljesen, de egy része igaz
2013. július 25. 15:37
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Tengerkék,és abszolút igaz.
2014. február 17. 21:17
Olívazöld
Melegszívű és játékos vagy, remek a kapcsolatod a családoddal és a barátaiddal. Gyűlölöd az erőszakot és kerülöd a negatív érzéseket is, mert számodra a legfontosabb az életben a vidámság.
Melegszívű és játékos vagy, remek a kapcsolatod a családoddal és a barátaiddal. Gyűlölöd az erőszakot és kerülöd a negatív érzéseket is, mert számodra a legfontosabb az életben a vidámság.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: